Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ενωμένη Κοινωνία Άνδρου: Ομολογία εγκληματικής και αντισυνταγματικής πράξης της κυβέρνησης

1871853

Η  δημόσια ομολογία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, περί εγκληματικής και αντισυνταγματικής αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά,  αποδεικνύει περίτρανα την κατάλυση του συντάγματος και της δημοκρατίας.

Οι πολίτες με βάσει τα παραπάνω, υποχρεούνται σύμφωνα με το ισχύον ελληνικό σύνταγμα να εφαρμόσουν το ακροτελεύτιο άρ. 120 που αναφέρει ρητά στην παρ. 4:

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Η Ενωμένη Κοινωνία Άνδρου καλεί όλους τους πολίτες με βάρος συνείδησης στο πατριωτικό καθήκον, να αρνηθούν πράττοντας ανάλογα και σύμφωνα με το ελληνικό σύνταγμα, την ακύρωση του εγκληματικού νόμου που ψηφίστηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η στάση πληρωμών είναι η μόνη νόμιμη οδός ανυπακοής προς την ομολογούμενη εγκληματική πράξη της κυβέρνησης ,  και ο μόνος τρόπος επαναφοράς της δημοκρατίας, γκρεμίζοντας το τοίχος της ανθρώπινης υποτέλειας και του ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας.

Το δίκαιο αντανακλάται από τις πράξεις και την βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και όχι από τους σφετεριστές που προάγουν το έγκλημα και την προδοσία ως αγαθό αξιοκρατίας.

Ε.Κ.Α. (Ενωμένη Κοινωνία Άνδρου)

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!