Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Ένωση Ανδρίων: Ενημέρωση για το πρόγραμμα Life Άνδρος και διασκέδαση μέχρι πρωίας στο μουσικό στέκι «Πηνελόπη και Μνηστήρες»

Ο κ. Ισίδωρος Νικολάου παρουσιάζει το πρόγραμμα Life Άνδρος.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους επισκέφθηκαν τη Στέγη της Ενώσεως Ανδρίων την Κυριακή 22/11/2015, καθώς είχαν τη χαρά και την τύχη να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Life Άνδρος από τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Ισίδωρο Νικόλαου. Στην παρουσίαση αναπτύχθηκαν σε συντομία, με πληρότητα και σαφήνεια, οι στόχοι, οι δράσεις και τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος.

Ο Δήμος Άνδρου υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τη συνδρομή του χρηματοδοτικού εργαλείου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευελπιστεί πως θα καταφέρει τη χρηματοδότηση και συνέχισή του τα επόμενα χρόνια, επεκτεινόμενο πέρα από τις ενέργειες διατήρησης και προστασίας του πληθυσμού των πουλιών μαυροπετρίτη, σπιζαετού, θαλασσοκόρακα και αιγαιόγλαρου, σε δράσεις δημιουργίας ευνοϊκών προϋποθέσεων και συνθηκών ανάπτυξης της σπάνιας χλωρίδας του νησιού μας. Η προστιθέμενη αξία του προγράμματος στον τόπο μας, εφ’ όσον υποστηρίζει άμεσα και έμμεσα την ανάπτυξή του, βασίζεται στο περιβάλλον με όλες τις προεκτάσεις του στην οικονομική ζωή του νησιού. Το ουσιαστικό μήνυμα του όλου εγχειρήματος είναι πως το περιβάλλον, βασικός πυλώνας της οικονομικής ανάπτυξης, θα πρέπει να στηριχθεί με την ενεργή συμμετοχή όλων μας.

Στην εκδήλωση εκτός του κ. Νικολάου, από την πλευρά του Δήμου Άνδρου παρευρέθησαν η κ. Ελένη Πολίτου και ο κ. Γιάννης Μηνδρινός. Μια σειρά από ενδιαφέροντα videos σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.androslife.gr.

Διασκεδάζοντας στο “Πηνελόπη & Μνηστήρες”

Μετά από μια εξαιρετική εκδρομή τον Οκτώβριο και μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση το Νοέμβριο, για να ολοκληρώσουμε ένα πρώτο γύρο επιτυχημένων εκδηλώσεων, χρειαζόμασταν και ένα καλό γλέντι. Για αυτό το σκοπό, πραγματοποιήσαμε με μεγάλη συμμετοχή Μελών, φίλων αλλά και πολλών νέων προσώπων, βραδινή έξοδο, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Πηνελόπη και Μνηστήρες» στο Γκάζι, στις 27 Νοεμβρίου. Στα ευχάριστα της βραδιάς, ο συμπατριώτης μας Θανάσης Γλυνός, μόνιμο μέλος της ορχήστρας του κέντρου, ο οποίος φανέρα χαρούμενος για την εκδήλωσή μας, ‘επαιξε’ μουσικά με το Ανδριώτικο κοινό και μας διασκέδασε με το ταμπεραμέντο του και το νησιώτικο αέρα στο πρόγραμμά του . Η όμορφη παρέα, το ζωηρό κέφι, οι νόστιμοι μεζέδες και το ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα που απολαύσαμε, άφησε άπαντες ικανοποιημένους, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σημαντική εκδήλωση της Ε.Α.

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι άλλη από την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 6.00μ.μ. στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο Σύνταγμα, διατηρώντας έτσι την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος να υπενθυμίσουμε στα αξιότιμα Μέλη της Ένωσης Ανδρίων, ότι έχουν πάντα τη δυνατότητα να καταβάλουν τον πόσο της ετήσιας συνδρομής τους προς την Ε.Α. με δύο επιπλέον τρόπους:
• Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Α. στην Εθνική Τράπεζα με ΙΒΑΝ GR24 0110 0400 0000 0402 9602 143
• Με πληρωμή στο Γραφείο Τουρισμού της κας. Κατερίνας Κασιδώνη στη Χώρα της Άνδρου.

 

Διαδώστε!

2 Σχόλια

 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΣΙΣΣΥ ΓΚΙΚΑ

  Μπορώ να έχω το όνομα του ή της Προέδρου της ΕΑ παρακαλώ και κάποιο στοιχείο επικοινωνίας?

  Reply
 2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΣΙΣΣΥ ΓΚΙΚΑ

  Μπορώ να έχω παρακαλώ τα στοιχεία του ή της Προέδρου της ΕΑ?
  Σας ευχαριστώ πολύ

  Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!