Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Ένωση Ανδρίων: Η κοπή της Βασιλόπιτας του 2020

p202

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττάνια, η Ένωσις Ανδρίων, πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με τους συμπατριώτες μας, έκοψε την βασιλόπιττα για το 2020.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να ευχηθούμε αλλήλους για την νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, σε μια εκδήλωση αντάξια της ιστορίας και του κύρους της Ένωσης Ανδρίων.
Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή προσέλευση, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, των μελών και των φίλων μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

p203
Συνεχίζοντας την παράδοση, κάθε χρόνο η Ένωσις Ανδρίων βραβεύει άξια τέκνα του τόπου μας για την προσφορά τους στο νησί και γενικά την κοινωνία.

p206
Φέτος είχαμε την χαρά και την τιμή να βραβεύσουμε τον καπετάνιο-πλοιοκτήτη κο Λευτέρη Πολέμη για την αναστήλωση του μοναστηριού της Αγίας Ειρήνης αλλά και την εν γένει φιλανθρωπική προσφορά του.

p205
Βραβεύσαμε επίσης τον ιατρό αγγειοχειρουργό Επαμεινώνδα Χέλμη για την ανιδιοτελή προσφορά του σε πάσχοντες συμπατριώτες μας καθώς και τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου (ΣΕΔΑ) για την μεγάλη προσφορά τους σε κάθε δύσκολη περίσταση. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Νίκος Χαζάπης.

p204 (1)
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας κος Ιωάννης Βρούτσης οι Βουλευτές Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας , ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κος Βασίλειος Πέππας, η Γεν. Γραμματέας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Α. Γκίκα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εμπορικής ναυτιλίας κος Μαμμής καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Άνδρου κος Θεοδόσης Σουσούδης.

p207
Κοντά μας για να ήταν και εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου Άνδρου Τήνου Μυκόνου και νήσων, κου Δωροθέου Β’ ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες και σύντομο μήνυμα του.
Ακόμη μηνύματα μιας και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, έστειλαν ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ κος Λ. Ραπτάκης, ο Δήμαρχος Άνδρου κος Δ. Λοτσάρης καθώς και ο Πέτρος Μπέης

p208
Κοντά μας μαζί με τα εκλεκτά μέλη και φίλους τη Ένωσης που μας τιμούν με την παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση βρέθηκαν και Πρόεδροι, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και Εκπρόσωποι όλων σχεδόν των Συλλόγων και Ενώσεων της Άνδρου, πολλοί πλοιοκτήτες και παράγοντες της μεγάλης ναυτικής οικογένειας του τόπου μας.

p201
Τον χορό άνοιξε αντιπροσωπεία του χορευτικού του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου «Χορεύανδρος» που ήρθε από την Άνδρο ειδικά για την εκδήλωση μας και καταχειροκροτήθηκε για την υπέροχη εμφάνιση του, ενώ για την μουσική φρόντισε η Ορχήστρα του Προκόπη Κωττάκη αλλά και των αδελφών Ντόγια.
Ήταν μια εξαιρετική βραδιά ανάμεσα σε αγαπητούς ανθρώπους του τόπου μας!

Και του χρόνου!

Φωτο: Beato Eftihios & Ενωση Ανδρίων

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!