Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ένωση Ανδρίων: Η κοπή της Βασιλόπιτας του 2022!

Το Σάββατο  15 Ιανουαρίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή κοπή πίτας της Ένωσης Ανδρίων. 

Με τον τρόπο αυτό  καταφέραμε να συναντηθούμε, έστω και μέσα από τις οθόνες  και να περάσουμε λίγη ώρα με πολύ αγαπημένα πρόσωπα. 

Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση κυρίευσε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς πολλοί συνδέθηκαν από νωρίς και άρχισαν οι ανταλλαγές ευχών, δημιουργώντας ένα κλίμα απίστευτα όμορφο και ευχάριστο, πριν ακόμα ξεκινήσει η εκδήλωση.

Επιστολή με τις ευχές του έστειλε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Δωρόθεος, ενώ την πίτα μας σε “ζωντανή σύνδεση” από το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, ευλόγησε ο πολυαγαπημένος όλου του νησιού, πατέρας Ευδόκιμος.

Το τιμητικό βραβείο, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας, απονεμήθηκε στην Καίρειο Βιβιλιοθήκη, για την συμβολή της  στην διάσωση των ιστορικών πηγών που αφορούν την Άνδρο και την εν γένει προώθηση της πνευματικής και πολιτιστικής ζωής του νησιού μας. Η κ. Λυδία Παλαιοκρασσά εκπροσώπησε την Καίρειο Βιβλιοθήκη και ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Ανδρίων. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, και ιδιαίτερα τους βουλευτές Κυκλάδων κκ Ιωάννη Βρούτση, Φίλιππο Φόρτωμα, Νικόλαο Συρμαλένιο αλλά και τον Έπαρχο κ. Δημήτριο Λάσκαρη, τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Λοτσάρη καθώς και τους κκ Θεοδόση Σουσούδη και Ιωάννη Καπάκη από την αντιπολίτευση, για τις ευχές που μας απηύθυναν.

Ελπίζουμε η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και να τηρήσουμε το έθιμο της Ενωσις Ανδρίων με την κοπή της πίτας μας στo ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεττανία” καθώς το διαδίκτυο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία αγαπημένων μελών, συγγενών και φίλων της  Άνδρου και της Ένωσης Ανδρίων.

Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε ευλογία σε εσάς και τις οικογένειές σας!


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!