Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Εντοπίστηκε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Ρόδο

EKRIZOSH FYTON KANNABHS RODOS Φ

Εκριζώθηκαν (4) φυτά κάνναβης ύψους έως 1,24 μέτρα

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, εντοπίσθηκε πρόσφατα σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (φυτεία).

Όπως διακριβώθηκε η φυτεία αποτελούνταν από -4- δενδρύλλια κάνναβης και ήταν ανεπτυγμένη σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου που χειρίζονταν την υπόθεση, έπειτα από διακριτική επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής και αξιολόγηση στοιχείων, προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης με ύψος έως -1,24- μέτρα.

Επιπλέον, από την αυτοψία που έγινε στο χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε καλλιεργητικός εξοπλισμός και φορητή κάμερα παρακολούθησης χώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!