Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Εντός της περιοχής ελεγχόμενης στάθμευσης: Κάρτα σε μόνιμους κατοίκους από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Graphic1

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης καλεί τους πολίτες που έχουν την κύρια και μόνιμη κατοικία τους εντός της περιοχής εφαρμογής του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, όπως αυτή ορίσθηκε με την απόφαση 345/2011 του Δ.Σ., όπως υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να εφοδιαστούν με κάρτα επιτρεπόμενης στάθμευσης εντός της περιοχής για ένα όχημα ανά κατοικία.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν από την 4η  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 στα γραφεία της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιων & Υπηρεσιών Δόμησης – περιοχή  Νησάκι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ του σήματος για το 2016 και για μόνιμους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης, απαιτούνται:

  1. Υπεύθυνη δήλωση περί μόνιμης κατοικίας (Δίνεται και συμπληρώνεται στο γραφείο).
  2. Το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο).
  3. Εάν υπάρχει αλλαγή σε οποιοδήποτε παλιό δικαιολογητικό (π.χ. νέο συμβόλαιο, νέα άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου κ.λ.π.) χρειάζεται επιπλέον να προσκομιστεί το καινούριο δικαιολογητικό.

Για την χορήγηση του σήματος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (για όσους μόνιμους κατοίκους διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης) για το 2016 απαιτούνται:

  1. Το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο) με σβησμένα τα ποσά του εισοδήματος από οποιαδήποτε πηγή.
  2. Μισθωτήριο συμβόλαιο θεωρημένο από την εφορία σε περίπτωση ενοικίασης (αντίγραφο).
  3. Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος (αντίγραφο).
  4. Φωτοτυπία του τελευταίου εξοφλημένου τιμολογίου της ύδρευσης – αποχέτευσης (ΔΕΥΑΕ) της κατοικίας.
  5. Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου (αντίγραφο).
  6. Υπεύθυνη δήλωση, όπου θα δηλώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής εφαρμογής του συστήματος, το όχημα, για το οποίο ζητείται η κάρτα μόνιμου κατοίκου, είναι το μόνο που θα εφοδιασθεί με αυτήν και ότι δεν έχει ζητηθεί κάρτα μόνιμου κατοίκου για δεύτερο όχημα που αντιστοιχεί στην ίδια κατοικία ούτε από τον ίδιο ούτε από άλλο άτομο που διαμένει στην ίδια κατοικία.

Δεν γίνονται δεκτές βεβαιώσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις περί φιλοξενίας ή προσωρινής κατοικίας ή ακόμα και μόνιμης κατοικίας, αν δεν προκύπτει η ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου από τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Ο Δήμος επιφυλάσσεται για οποιονδήποτε επιτόπιο ή άλλο έλεγχο, καθώς και την αναζήτηση από τον ενδιαφερόμενο κάθε επιπλέον στοιχείου που θα αποδεικνύει την ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου.

Σας ενημερώνουμε ότι η χορήγηση του σήματος θα γίνει ύστερα από τον έλεγχο των δικαιολογητικών από την Υπηρεσία και μετά από την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!