Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Επείγουσα ανακοίνωση Δήμου Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου καλωσορίζει όλους τους συνδημότες και επισκέπτες οι οποίοι έχουν προσέλθει στο νησί τις τελευταίες ημέρες.
Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε σε όλους τους νεοαφιχθέντες και κυρίως σε όσους έχουν έρθει προσφάτως από το εξωτερικό ή από οποιαδήποτε άλλη πληγείσα περιοχή να τηρήσουν πιστά το μέτρο του αυτοπεριορισμού και να τεθούν σε οικειοθελή καραντίνα για το διάστημα των 14 ημερών.
Στη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό έγινε ισχυρή σύσταση και από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. «Θα πρέπει να τηρούν αυστηρά μέτρα, ειδικά όσοι επιστρέφουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, τους οποίους θα τους χειριζόμαστε σαν να έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα».
Τονίστηκε και η ανάγκη τήρησης αυστηρών μέτρων υγιεινής στο χώρο του σπιτιού και την αποφυγή επαφής των ατόμων αυτών με άτομα αυξημένου κινδύνου και, ει δυνατόν, την απομόνωση σε ειδικό χώρο στο σπίτι, κρατώντας τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους που μένουν στο ίδιο σπίτι.
Είναι χρέος όλων των πολιτών να τηρήσουν τα μέτρα που συστήνονται από το Υ.Υ.

Ενημέρωση διαπιστευμένων συντακτών υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα: https://www.moh.gov.gr

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Αννα Γ. Κωνσταντή

    Σωστή η σύσταση αυτή.Όμως χωρίς θερμομέτρηση στην είσοδο του λιμανιού δεν επιφέρει προστασία και δέσμευση του κόσμου.Αυτό θα αποτελούσε το ποιο κύριο αυτή την στιγμή μέτρο ,αν και ήδη μπορεί να είναι ΑΡΓΑ.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!