Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Επιμελητήριο Κυκλάδων & Δίκτυο AEGEAN CUISINE: «1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων των Κυκλάδων»

Document-page-001 (1)

Η επιστολή Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σχετικά με την «1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων των Κυκλάδων» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7.6.2017 και ώρα 16:00.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη Σύρου (κτίριο «Βαλμά», Αγ. Νικολάου 6)

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ:

Με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.

YouTube LIVE STREAM

H εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά – για όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν – στο κανάλι YouTube του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μέσω LIVE STREAM https://www.youtube.com/user/kyklades07  

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μέσω γραπτού μηνύματος (live chat) για τους εγγεγραμμένους χρήστες YouTube.

Επίσης, δημιουργήθηκε εκδήλωση στη σελίδα του Επιμελητηρίου στο FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1503976749668228/?active_tab=about

ΠΡΟΣ:

Επιχειρήσεις εστίασης

Επιχειρήσεις παραγωγής & μεταποίησης τροφίμων και ποτών

Εμπορικά καταστήματα πώλησης τοπικών προϊόντων

Θέμα: Πρόσκληση στην 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων των Κυκλάδων του δικτύου Aegean Cuisine (07.06.2017)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων,

Με την παρούσα έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων των Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00 με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α’ κύκλου αξιολόγησης που αφορά στη δημιουργία μητρώου προϊόντων τα οποία παράγονται στις Κυκλάδες και θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο «Βαλμά») και ταυτόχρονα σε απευθείας σύνδεση με τα γραφεία μας σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο. Επίσης, η εκδήλωση θα προβάληθεί ζωντανά (LIVE STREAM) – για όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν θα μπορέσουν να παραστούν – στο κανάλι YouTube του Επιμελητηρίου Κυκλάδων https://www.youtube.com/user/kyklades07 με τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω γραπτού μηνύματος για τους εγγεγραμμένους χρήστες YouTube.

Για πρώτη φορά από την αρχή της λειτουργίας του, το δίκτυο Aegean Cuisine έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον αρχικό του στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη σύνδεση μεταξύ πρωτογενούς παραγωγής και εστίασης για την καλύτερη αξιοποίηση της οινο-γαστρονομίας του τόπου μας. Ξεκινάμε, λοιπόν, να ενώνουμε όλους τους κρίκους της αλυσίδας – εστιατόρια και χώρους εστίασης με τα τυποποιημένα προϊόντα που παράγονται στις Κυκλάδες – προκειμένου να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες των νησιών μας, να τους διευκολύνουμε στην εύρεση και αγορά των τοπικών προϊόντων που δοκιμάζουν στα εστιατόρια και να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού.

Αφορμή της εκδήλωσης αποτελεί, όπως προανέφερα, η ολοκλήρωση του Α’ κύκλου αξιολόγησης και δημιουργίας μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των νησιών που των Κυκλάδων, τα οποία θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine. Κύριος στόχος είναι να γίνει μια πρώτη γνωριμία μεταξύ επιχειρηματιών εστίασης και τοπικών παραγωγών, να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου που δεν είναι μέλη Aegean Cuisine για τις δράσεις του δικτύου και τα οφέλη της συμμετοχής τους σε αυτό, και να ανταλλαχθούν απόψεις για το μέλλον της πρωτοβουλίας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι στην προώθηση των κυκλαδίτικων προϊόντων και της ιδιαίτερης γαστρονομίας των νησιών μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, καθώς όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το δίκτυο Aegean Cuisine είναι μια πρωτοβουλία που διαρκώς εξελίσσεται και η επιτυχία της προϋποθέτει τη δική σας συμμετοχή.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!