Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Επέκταση της διασύνδεσης μέσω τηλεδιάσκεψης με το νησί της Σίφνου

epimelitirio_kykladon2

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, πιστό στη δέσμευσή του προς την επιχειρηματική κοινότητα της Σίφνου ότι θα είναι το πρώτο νησί – πέραν των 8 ήδη διασυνδεδεμένων – που θα συνδεθεί με σύστημα τηλεδιάσκεψης, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες και προχωρά στην υλοποίηση αυτής της δέσμευσης.

Με στόχο τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για την αποδοτικότερη αλλά και πρακτικότερη αξιοποίηση του εγχειρήματος, πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, με τα προεδρεία του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Σίφνου, του Συλλόγου Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων Σίφνου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σίφνου.

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα γόνιμης συνάντησης, διερευνήθηκαν από κοινού και καταγράφηκαν οι τοπικές ανάγκες βάσει των οποίων θα καθοριστεί και το πλαίσιο της διασύνδεσης της Σίφνου. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παραμένει ανοιχτό σε επιπλέον προτάσεις που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία από οποιοδήποτε επιχειρηματία ή τοπικό σύλλογο. Αυτό, εξάλλου, εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε μεμονωμένες επαφές με επιχειρηματίες, καθώς οποιοδήποτε πρόταση θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση της προσπάθειας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επιθυμεί να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Σίφνου, κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εξαιρετική συνεργασία στο θέμα της παραχώρησης του χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» μέσω του οποίου θα γίνεται η επαφή του Επιμελητηρίου με την επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία της Σίφνου. Τέλος, ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου, κ. Βασίλη Ψαρά, για την προθυμία του να υποστηρίζει με την παρουσία του τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου μέσω του οποίου θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!