Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Επιμορφωτικά Σεμινάρια στη Χάλκη από τα ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

thumb_640

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβούλου κου Μπάρδου Χρήστου την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του τμήματος ΚΕΣΥΠ Ρόδου και του τμήματος ΚΕΠΛΗΝΕΤ  θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Χάλκης .

Πιο συγκεκριμένα, θα διενεργηθεί test επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά του Λυκείου και ενημέρωση για τις δομές του νέου Λυκείου για τα παιδιά και τους γονείς της Γ΄Γυμνασίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους σεμινάριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και ευελπιστούμε την πραγματοποίηση του σε όλα τα μικρά νησιά της περιφέρειας μας. Η πολιτική των ίσων ευκαιριών για τους μαθητές και τις μαθήτριες των μικρών νησιών της περιφέρειας μας γίνεται πραγματικότητα.

Ο κος Μπάρδος δήλωσε σχετικά:

«Η ίση αντιμετώπιση των μαθητών όλων των νησιών στην εκπαίδευση μετατρέπεται από ευχή των προηγούμενων χρόνων σε προσωπική εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ευελπιστούμε να αποτελέσει κεντρικό σημείο εκπαιδευτικής διαδικασίας και όχι ένα συνηθισμένο σεμιναριακό κέντρο».

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!