Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Κυκλάδων Κώστα Μπιζά στη Τήνο

Επίσκεψη εργασίας στην Τήνο, στις 12 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων Κώστας Μπιζάς όπου μαζί με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη, επισκέφτηκαν :

α) την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων <<Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΝΟΥ>> του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου και συζήτησαν με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βιδάλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Πολατσίδη, και τον Διευθυντή Γεώργιο Γρηγοράκη

β) το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπου πραγματοποιούνται οι διανομές των επισιτιστικών προϊόντων και

γ) το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης Τήνου όπου συναντήθηκαν με τον Αρχιερατικό Επίτροπο

 πάτερ Γεώργιο Φανερό.

Μετά το πέρας των επαφών του, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός στις Μονάδες και στους Φορείς που προσφέρουν τις κοινωνικές τους υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας.

Σε μια ιδιαίτερη φάση λόγω της πανδημίας οφείλουμε να συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα και την απαιτούμενη ωριμότητα για να δώσουμε τις λύσεις που ζητάει η κοινωνία μας”.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!