Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Επίσκεψη της βουλευτού Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κας. Νίκης Κεραμέως, στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

41a73d1472833ab03708fe5a30e65eae_XL

Με αφορμή την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στη Σύρο, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Νίκη Κεραμέως, μαζί με τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Βακόνδιο, και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Βαγγέλη Χαλκιά.

Από πλευράς της κας. Κεραμέως, συζητήθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι σε περίπτωση που επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Παρά τις δυσκολίες των ημερών, η βουλευτής ζήτησε επιπλέον ενημέρωση για το ζήτημα της ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας καθώς και για την απεργία των εργαζομένων του Νεωρίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, αφού πρώτα έδωσε το στίγμα του φορέα σε μια σύντομη αναφορά στο έργο του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στις Κυκλάδες, όπως θέματα ελλείψεων αγαθών, και τόνισε τις προσπάθειες που κάνει το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προκειμένου αυτά τα προβλήματα να ξεπεραστούν.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!