Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Επίσκεψη του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης στη Νάξο

09062017episkepshnaxos001

Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Λιανού και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νίκου Σέργη.

09062017episkepshnaxos002

Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου και ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας.

09062017episkepshnaxos003

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την επίσκεψή τους  και για το ενδιαφέρον τους να αφουγκραστούν τα προβλήματα των νησιωτών και επισήμανε την αγαστή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής τόσο με τον Λιμενάρχη Νάξου, όπως και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου. Ταυτόχρονα επισήμανε την αναγκαιότητα στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, αυξάνοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας τόσο των μόνιμων κατοίκων του νησιού, καθώς και των επισκεπτών.

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης απάντησε ότι το Υπουργείο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να στελεχώσει τα Τμήματα, όπου απαιτείται.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!