Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Κορέα στη Μύκονο

6a97236414a72337dd3128adea040ab6_XL

Στη Μύκονο βρέθηκαν για δύο μέρες, στις 18 και 19 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες VIP από την Κορέα, στο πλαίσιο του Ταξιδιού Εξοικείωσης που διοργάνωσε η εταιρία Turkish Airlines σε συνεργασία με την LifeThink, εταιρία Digital Marketing, και το ταξιδιωτικό γραφείο The Travel Company.

Η αποστολή περιηγήθηκε στη Μύκονο με στόχο τα 12 μέλη της, πράκτορες VIP από την Κορέα, άτομα από την Turkish Airlines, συμπεριλαμβανομένης της γενικής διευθύντριας κας Gulay Ozturk, η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας Life Think, κα Αφροδίτη Δελλαπόρτα και ο κος Νίκος Μπόλιας εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου The Travel Company, να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να επιθεωρήσουν κάποια από τα πολλά και αξιόλογα ξενοδοχεία. Επιπρόσθετα, το Luxury Travel ανέλαβε τη μεταφορά και ξενάγηση στο νησί και το Μουσείο της Δήλου.

Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κου Κωνσταντίνου Κουκά και του Αντιδημάρχου Τουρισμού κου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου με τους ανθρώπους της αποστολής όπου συνομίλησαν για διάφορα θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες των πρακτορείων και έλαβαν αναμνηστικά δώρα.

Η Δ/ντρια της Turkish Airlines Αθηνών, Gulay Ozturk, μιλώντας σε όλους αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία του νησιού, τα οποία στηρίζουν το τουρισμό και έθεσε ζητήματα όπως η σύνδεση της Μυκόνου με απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη, θέμα το οποίο τόνισε κι ο κος Κουκάς από την πλευρά του.

Στη συνέχεια η αποστολή απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο στον Άγιο Ιωάννη, όπου, το ΕστιατόριοHippie Fish πρόσφερε κοκτέιλ.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που προσφέρθηκε από το εστιατόριο Κουρσάρος, στη Χώρα της Μυκόνου, παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος ξενοδόχων της Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος, κος Μιχάλης Αποστόλου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σύντομα το ιστορικό του νησιού και τις δυνατότητες του για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν σε ανάλογο ταξίδι οι Γενικοί Διευθυντές των VIPτουριστικών γραφείων της Κορέας, καθώς και η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines Αθήνας.

Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν πολλοί τοπικοί παράγοντες και επιχειρήσεις, όπως ο Δήμος Μυκόνου, η Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου, το Luxury Travel, το εστιατόριο Κουρσάρος, το εστιατόριο HippieFish, το ξενοδοχείο Semeli, το ξενοδοχείο Bill & Coo, το ξενοδοχείο Rocabella, το ξενοδοχείο Petinos και το ταξιδιωτικό γραφείο The Travel Company Αθηνών.

Αμέσως μετά την επίσκεψη της στο νησί, η αποστολή αναχώρησε για την Σαντορίνη, όπου ακολούθησε αντίστοιχο πρόγραμμα γνωριμίας με το νησί.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!