Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δουρβετάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, κατόπιν ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Λεονταρίτης καλωσόρισε τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του, καθώς η πολυνησιωτικότητα και πολυδιάσπαση της περιοχής, σε συνδυασμό με την ελλιπή στελέχωση πολλών υπηρεσιών της Αστυνομίας και ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, καθιστούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πιο δύσκολη διοικητικά Περιφέρεια της Ελλάδας.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή εθιμοτυπική επίσκεψη σκοπό έχει την γνωριμία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, καθώς εφεξής θα σταθούμε αρωγοί για την επίτευξη του κοινού καλού και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας».

Από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Προσδοκώ την συνέχιση της άριστης συνεργασίας που είχαμε και με τους προκατόχους του κ. Δουρβετάκη, διότι οι ευθύνες μας,      τόσο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας, όσο και της ηγεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας είναι μεγάλες, τόσο απέναντι στους μόνιμους κατοίκους των νησιών μας, όσο και στα εκατομμύρια των επισκεπτών.

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης επιτείνεται από το γεγονός ότι είμαστε η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, η οποία πρέπει να εμπεδώνει και να εκπέμπει το αίσθημα ασφάλειας τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος».


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!