Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Επισκέψεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα σε Δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς της Ρόδου από το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου

1

Το Περιφερειακό Φυτώριο  Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με την Δ/νση Παιδείας ,Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου πραγματοποίησαν επισκέψεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα σε Δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς του νησιού μας .

Συγκεκριμένα ,την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου  ο υπεύθυνος  Γεωπόνος του Περιφερειακού φυτωρίου κ. Νίκος  Ρένεσης  με τους Χριστίνα Καραγιάννη  τμηματάρχη του τμήματος Παιδείας και δια βίου μάθησης ,και Κων/νο Κατσαρό   τμηματάρχη του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου «πράσινη αυλή»  επισκέφτηκαν τρία Δημοτικά σχολεία και δύο Παιδικούς σταθμούς του νησιού μας με σκοπό να καταγράψουν τις ανάγκες τους σε φυτικό υλικό.

2

Σκοπός του Περιφερειακού φυτωρίου είναι η δωρεάν χορήγηση θάμνων και δέντρων σε συνδυασμό με τις τεχνικές πληροφορίες του Γεωπόνου να μυήσει τα παιδιά των σχολείων σε περιβαλλοντικές δράσεις καλλωπίζοντας παράλληλα των προαύλιο χώρο των σχολείων τους σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Το φυτώριο της Περιφέρειας στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιες δράσεις και δηλώνει παρόν σε ανάλογες προσπάθειες.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!