Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Επισκευή Γυμνασίου – Λυκείου Σερίφου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Προκήρυξη διαγωνισμού

perif

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης,   προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης εργασιών επισκευής  του Γυμνασίου – Λυκείου Σερίφου, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι καλύτερες συνθήκες κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων   προκηρύσσει διαγωνισμό  για το έργο «Επισκευή Γυμνασίου – Λυκείου νήσου Σερίφου» συνολικού προϋπολογισμού 124.000 ευρώ.

Είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΠΕ Κυκλάδων έτους 2017 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση των φθορών και στην επισκευή του κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Σερίφου, λόγω εκτεταμένων αποκολλήσεων επιχρισμάτων και αποσάθρωσης τμημάτων του φέροντος οργανισμού, που προήλθε από την οξείδωση του οπλισμού.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 29/08/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00πμ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην Ερμούπολη.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!