Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στη Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ Berlin

ITB BERLIN3

Με θετικά μηνύματα για την Άνδρο και την επικείμενη τουριστική σεζόν ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Berlin, στην οποία συμμετείχε και ο Δήμος Άνδρου από τις 6 έως και τις 10 Μαρτίου 2019. Ο Δήμος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο στεγάστηκαν και άλλοι νησιωτικοί δήμοι.

ITB BERLIN2

Η δημοτική σύμβουλος κα Αθηνά Τσατσομοίρου εκπροσώπησε τον Δήμο Άνδρου και στην αποστολή του νησιού συμμετείχε και ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών κ. Γιάννης Δαλέζιος. Οι δύο πρώτες ημέρες της Διεθνούς Έκθεσης ήταν αφιερωμένες στους επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ τις δύο επόμενες η ΙΤΒ Berlin ήταν ανοιχτή για το κοινό.

ITB BERLIN6

Οι εκπρόσωποι της Άνδρου συναντήθηκαν και συζήτησαν με tour operators από όλο τον κόσμο και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να προβάλουν και να αναδείξουν τις ποιοτικές υπηρεσίες του νησιού, που εγγυώνται σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Ταυτόχρονα πληροφόρησαν τους χιλιάδες επισκέπτες για τους υψηλούς φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της Άνδρου, που αφορούν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, την πλούσια ιστορία, καθώς και την ανάδειξη των μονοπατιών και την προώθηση του εναλλακτικού, αλλά και του θρησκευτικού τουρισμού.

ITB BERLIN5

Να σημειωθεί ότι η ΙΤΒ Berlin αποτελεί τον τόπο συνάντησης του ταξιδιωτικού κλάδου και στο Βερολίνο ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας σχετικά με το τοπίο της επικείμενης τουριστικής σεζόν.  Στην έκθεση της ITB στο Βερολίνο, περίπου 400 κορυφαίοι ομιλητές συζήτησαν πως θα ανταποκριθεί η διεθνής τουριστική βιομηχανία στις κρίσεις του υπερ-τουρισμού, στη μεταβολή των απαιτήσεων των πελατών, στην απειλή της κλιματικής αλλαγής και στις νέες μορφές μεταφοράς.

ITB BERLIN4

Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί η έκθεση «Salon Mondial du Tourisme», που πραγματοποιείται 14-17 Μαρτίου στο Παρίσι, όπου ο Δήμος Άνδρου θα έχει εκπροσώπηση με σκοπό να αναδειχθεί το τουριστικό μεγαλείο του νησιού.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!