Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Εθελοντές εκπαιδευτικούς, κυρίως, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη ψάχνει ο Λοβέρδος – Στις άλλες περιοχές λέει τώρα ότι θα κάνει προσλήψεις

loverdos-ekpaideftikoi-aftodioikisi-620x320

Προσπάθεια να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η δημοσιοποίηση του σχεδιασμού για εθελοντική εργασία εκπαιδευτικών που θα αμείβεται με … μόρια, με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις στα σχολεία, κάνει τώρα το υπουργείο Παιδείας.

Έτσι, πηγές του υπουργείου Παιδείας δεν διαψεύδουν μεν το δημοσίευμα (σ.σ. πώς θα μπορούσαν άλλωστε, αφού έχει δηλώσεις ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος), λέγοντας ότι “πρόκειται, όντως, για σκέψη που υπάρχει”, προσθέτουν όμως ότι έχουν βρεθεί χρήματα για να γίνουν προσλήψεις εκπαιδευτικών με ειδικό καθεστώς σε οκτώ περιφέρειες της χώρας εξαιρώντας την Αττική, την Κεντρική Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο. Δηλαδή τις δύο περιοχές που υπάρχουν τα μεγαλύτερα κενά.

Να σημειωθεί ότι μόλις δύο ημέρες πριν ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος είχε προαναγγείλει  την προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πλήρωση των κενών στο χώρο της εκπαίδευσης, που, όπως είχε πει, ανέρχονται σε 1.000 με 1.200.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!