Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχιπυραρχού κ. Άγγελου Τριπολιτσιώτη στον Δήμαρχο της Σύρου κ. Γεώργιο Μαραγκό

Χωρίς τίτλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Σύρου -Ερμούπολης  Γεώργιο Μαραγκό πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της  Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος κ. Άγγελος Τριπολιτσιώτης
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου  σε εγκάρδιο κλίμα ο Γεώργιος Μαραγκός  ευχήθηκε στον νέο Διοικητή  καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του επισήμανε   το  δύσκολο έργο που επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα  ως επιχειρησιακός βραχίονας της Γ.Γ.Π.Π. και θα είναι αρωγός όλων των προσπαθειών που θα γίνουν.

Ο Διοικητής της  Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης με την σειρά του ευχαρίστησε τον  Δήμαρχο και του επισήμανε  ότι το Πυροσβεστικό Σώμα είναι και θα είναι μαζί με την κοινωνία σε καθημερινή βάση και δίπλα σε όλους τους συμπολίτες όποτε κριθεί αυτό αναγκαίο.

Τέλος συμφωνηθήκαν  από τα δύο μέρη  για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μέχρι σήμερα καθώς και  την  δέσμευση  ότι θα πρέπει να υπάρχει περαιτέρω  αναπτυξιακός σχεδιασμός για την ρύθμιση και υλοποίηση  θεμάτων που αφορούν τόσο την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών σε τοπικό επίπεδο αλλά και την επίλυση  επιμέρους προβλημάτων που έχουν προκύψει όσο αφορά τις κτηριακές εγκαταστάσεις  της Π.Υ. Ερμούπολης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!