Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εθνική ομάδα: Παραμένουν μέχρι το 2024 Κωνσταντινίδης και Φύσσας – Με VAR το Κύπελλο Ελλάδας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να ανανεώσει τις συμβάσεις του Κώστα Κωνσταντινίδη και του Τάκη Φύσσα για μια επιπλέον τριετία.

Ο Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων και ο Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την Ομοσπονδία μέχρι το 2024 κάτι που καταδεικνύει πως υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης για το έργο τους. Αμφότεροι έχουν παίξει ρόλο, μαζί βεβαίως με τον προπονητή Τζον Φαν “τ Σχιπ και το επιτελείο του, για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στη Γαλανόλευκη.

Μολονότι ο στόχος της πρόκρισης σε μια μεγάλη διοργάνωση δεν έχει επιτευχθεί, είναι φανερό πως η ανανεωμένη Εθνική ομάδα προοδεύει, εξελίσσεται και βελτιώνεται.

Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε τη χρήση VAR στις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, από τους 16 μέχρι και τον τελικό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Kατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Να χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των 16) με έξοδα των ομάδων.

Στην συνεδρίαση της Ε.Ε. έγινε και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: «Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης»».

Πηγή: Έθνος


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!