Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Eurovision 2016: Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκλείστηκε από τον τελικό

eurovision100_632_355

– Την Ελλάδα εκπροσώπησε το συγκρότημα Argο με το τραγούδι Utopian Land
– Το τραγούδι της Ελλάδας ήταν επηρεασμένο από το προσφυγικό δράμα, αλλά φαίνεται πως οι καλλιτέχνες δεν έπεισαν τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους
– Τα σχόλια του κόσμου στο Twitter είναι ιδιαίτερα επικριτικά για τις φωνητικές ικανότητες των Ελλήνων καλλιτεχνών
– Μεγάλο φαβορί για τον τελικό της Eurovision 2016 είναι η Ρωσία που πέρασε στην επόμενη φάση
– Την Πέμπτη είναι ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού

Για πρώτη φορά από τότε που μπήκε η διαδικασία των ημιτελικών στον διαγωνισμό της Eurovision, η Ελλάδα είναι εκτός τελικού, αφού η εμφάνιση των Argo με το τραγούδι Utopian Land φαίνεται πως δεν έπεισε σχεδόν κανέναν.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα δεν θα μετέχει στον τελικό της Eurovision και έχασε το ρεκόρ που είχε μαζί με τη Ρωσία, καθώς αυτές οι δύο χώρες ήταν πάντα στον τελικό, μέσω της διαδικασίας των ημιτελικών.

Η εμφάνιση της Ελλάδας με τους Argo δεν ήταν καθόλου καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή από τα σχόλια στο Twitter που έπεφταν βροχή όχι μόνο από τους Έλληνες, αλλά και από ευρωπαίους τηλεθεατές, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να αναπωλούν τη στιγμή του Μιχάλη Ρακιντζή με το S.A.G.A.P.O

Click for more:Απίστευτο… ευρωπαϊκό κράξιμο στο Twitter για την ελληνική συμμετοχή

Έτσι η Ελλάδα φέτος δεν θα διαγωνιστεί στον τελικό της Eurovision 2016!

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ρωσία κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision και είναι το μεγάλο φαβορί δικαίως. Η εμφάνιση του Ρώσου καλλιτέχνη είχε ελληνικό άρωμα και φάνηκε από την απήχηση που έχει το τραγούδι.

Το τραγούδι ανήκει στον Έλληνα, Δημήτρη Κοντόπουλο και πίσω από την εκπληκτική και φαντασμογορική εμφάνιση κρύβεται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το team του Ρώσου καλλιτέχνη από τους συντελεστές μέχρι και τις δημόσιες σχέσεις αποτελείται από Έλληνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος με μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση τελικά κατάφερε επίσης να περάσει στον τελικό της Eurovision 2016. 

Πηγή: http://www.newsit.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!