Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

‎Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου «ο Άγ. Νικόλαος»‎: Ημερήσια εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας

Προς τα Μέλη και τους Φίλους μας.

Ο Σύλλογος συνεχίζοντας τις δράσεις του, για το μήνα Μάρτιο και λίγες μέρες μετά την επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι, που θα γίνει στις 07/03/2020 και έχουμε ήδη δημοσιεύσει, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ την Παρασκευή 20/03/2020 ημερήσια εκδρομή στα πανέμορφα Τρίκαλα του ν. Κορινθίας.

Θα επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, που είναι ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και το πλησιέστερο στην Αττική. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα μεσαία Τρίκαλα, ένας οικισμός που διατηρεί το τοπικό παραδοσιακό στοιχείο. Όμορφες πέτρινες πλατείες στολισμένες με τεράστια αιωνόβια πλατάνια και υπέροχη φύση.

Εξάλλου το όνομα Τρίκαλα έχει προκύψει από τα τρία καλά που προσφέρει : α) πολύ καλό κλίμα χωρίς υγρασία και με καθαρό αέρα β) πολλά αμπέλια που βγάζουν καλό κρασί και γ) άφθονα πηγαία νερά. Γεύμα το μεσημέρι στη μαγευτική παραθαλάσσια κωμόπολη του Ξυλοκάστρου ενώ το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την Γ΄Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στην Ιερά Μονή του Αγίου Δημητρίου, στο χωριό Ρίζα Ξυλοκάστρου. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ/άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 697 3625468 και 694 5190102 μέχρι 15 Μαρτίου 2020.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Συλλόγου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!