Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συντελεστές της συνεχούς & ανοδικής πορείας του Α.Ο. Άνδρου

Σήμερα ξεκινούν για 8η συνεχή χρονιά, οι αθλητικές υποχρεώσεις των τμημάτων του συλλόγου μας, όπου όλα αυτά τα χρόνια, ο σύλλογός μας διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Αυτό το αποδεικνύουν οι διακρίσεις των παιδιών με την συμμετοχή τους στους αγώνες, τόσο σε επίσημες,  όσο και σε φιλικές συναντήσεις, καθώς και  στους τελικούς των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων, όπου έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Τόσο τα παιδιά-αθλητές, όσο και οι προπονητές των τμημάτων μας, με τη συμμετοχή των γονιών και την φροντίδα του Δ.Σ. του συλλόγου, όλοι μαζί καταφέραμε να εδραιωθεί μια σημαντική αθλητική δραστηριότητα στο νησί μας και συγχρόνως ανταγωνιστική, προς όφελος της νεολαίας μας.

Στη προσπάθειά μας αυτή συνετέλεσαν και οι φίλοι- χορηγοί μας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ και οι οποίοι με τις προσφορές τους σε αθλητικό  υλικό, έχουν κάνει το έργο μας ευκολότερο.

Αυτή η προσπάθεια όμως, που για 8η συνεχή χρονιά, κάνει ο σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να έχει αυτά τα αποτελέσματα, αν δεν είχαμε στο πλάι μας τους μεγάλους χορηγούς μας, τους ακτοπλόους μας, που με  τα εξαιρετικά επιβατηγά πλοία, μεταφέρουν από νησί σε νησί δωρεάν και με ασφάλεια τα παιδιά μας.

Οι εταιρείες , GOLDEN STAR FERRIES των αδελφών Στεφάνου, Γιώργου και Δημήτρη και η FAST FERRIES ANDROS του κ. Θεολόγου Παναγιωτάκη, έχουν σταθεί δίπλα μας όλα αυτά τα 8 χρόνια, βοηθώντας καταλυτικά τις προσπάθειες και το σκοπό του συλλόγου μας Α.Ο.Άνδρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους που ασχολούμαστε και αγαπάμε τον  σύλλογο, αλλά και όσους προωθούμε τον αθλητισμό στο νησί, στις εταιρείες αυτές και στους εξαίρετους ιδιοκτήτες τους, για την αμέριστη βοήθειά τους προς τον Σύλλογό μας, αλλά πρωτίστως για την συμμετοχή τους στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Ο. Άνδρου
 Θεοδόσης Ι. Σουσούδης 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!