Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ευχαριστήριο Τράπεζας Αίματος Άνδρου

Στις 12 – 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε άλλη μία αιμοδοτική διαδικασία στο νησί όπου συλλέχθηκαν 109 μονάδες αίματος, (49 στη Χώρα, 31 στο Κόρθι, και 29 στο Γαύριο). Είναι φανερό ότι η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών ήταν χαμηλότερη από συνήθως, φαινόμενο που εμφανίζεται σε πολλά μέρη και έρχεται σε αντίθεση με τις ανάγκες χρήσης αίματος. 

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Άνδρου και το Κέντρο Υγείας για την παραχώρηση των χώρων και την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Επίσης τους: κ. Γιάννη Τηνιακό για την δωρεά σε αφίσες, τα μέσα επικοινωνίας (ΑndriakiPress, Andros Portal, Androsfilm, AsterasWebRadio) και τα social media για την ενημέρωση του κοινού, τους Τέλη Αστρά, Γιώργο Μαγγανιώτη,  Αθηνά Μακρή, το Στέκι του Αντρέα και Verde, για τα κεράσματα.

Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες covid19 που επικρατούν δεν διευκολύνουν την πραγματοποίηση των εθελοντικών μας δραστηριοτήτων, όμως η αιμοδοσία είναι αγαθό που προσφέρεται ανεξαρτήτως συνθηκών και αναζητείται από όλους μας σε περιόδους αναγκών υγείας, οπότε ο καθένας μας οφείλει, με τον τρόπο που μπορεί, να την υπηρετήσει, να την προστατεύσει και να την προωθήσει.

Ευελπιστούμε σε επάνοδο της αιμοδοτικής προσφοράς στα παλαιότερα επίπεδα και ευχόμαστε αυτό το καλοκαίρι να φέρει ότι έχουμε επιθυμήσει και στερηθεί, πάντα με ασφάλεια και προστασία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ

ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

Πρόεδρος: Μαρία Βενετίκη

Αντιπρόεδρος: Μαρία Αλεξάκη

Γραμματέας: Έφη Θεολόγου

Ταμίας: Ουρανία Ταουσάνη

Μέλος: Αλίκη Περτέση


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!