Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Φ. Φόρτωμας: «Καλό θα ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων να μην κοιτάνε το μικροκομματικό συμφέρον τους»

1962267_10202482772404971_7805046406578130855_o

Να μην κοιτούν το μικροκομματικό συμφέρον τους  ακόμα και αυτή την ύστατη και καίρια στιγμή για τη χώρα, το λαό και τη νέα γενιά, καλεί τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωσή του ο Τομέαρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΟΝΝΕΔ και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων κ. Φίλιππος  Φόρτωμας.

Επιπλέον ξεκαθαρίζει πως μετά το δημοψήφισμα δεν  υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και πως ο τόπος χρειάζεται ενότητα, συνεννόηση, συνοχή και όχι ρήξεις.

Αναλυτικότερα ο κ. Φόρτωμας στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: 

«Ο ρόλος της πολιτικής είναι και να μειώνει τη συλλογική δυστυχία. Όμως σήμερα είναι χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των συνταξιούχων και η κατάρρευση του τουρισμού και της κοινωνίας ευρύτερα.  Οι πολιτικές ελίτ δεν έκαναν ότι μπορούσαν για τη χώρα. Ο ελληνικός λαός και η νέα γενιά γύρισαν  το πρόσωπό τους στο παλιό πολιτικό σύστημα. Μετά το δημοψήφισμα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο τόπος χρειάζεται ενότητα, συνεννόηση, συνοχή και όχι ρήξεις. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα. Δεν έρχονται εύκολες μέρες και καλό θα ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων να μην κοιτάνε το μικροκομματικό συμφέρον τους ακόμα και αυτή την ύστατη και καίρια στιγμή για τη χώρα, το λαό και για εμάς τη νέα γενιά».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!