Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Fam Trip με Κινέζους Tour Operators από το Δήμο Θήρας

Tramonto-a-Santorini

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη ένα  Fam Trip με Tour Operators προερχόμενοι από την Κίνα.

To Fam Trip των Tour Operators θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Κρήτη, Σαντορίνη και Χίο, ώστε εκπρόσωποι των μεγαλύτερων κινεζικών Tour Operators να έρθουν σε επαφή με τους επιχειρηματίες του τουρισμού και να πραγματοποιηθούν παράλληλα τουριστικές συμφωνίες.

Οι Tour Operators που συμμετέχουν είναι 9, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν και δύο δημοσιογράφοι από μεγάλα media της Κίνα.

Ο ΕΟΤ έχει αναλάβει την μετακίνηση Σαγκάη -Αθήνα –Σαγκάη και την φιλοξενία στην Αθήνα και ο κάθε νομός την φιλοξενία τους. Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης έχει αναλάβει την φιλοξενία τους στο νησί μας.

Όπως γνωρίζετε η ζήτηση από Κίνα για Ελλάδα στον τουρισμό  τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αύξηση 30% και υπολογίζουν ότι το 2016 παρά την κρίση η αύξηση θα είναι στο 40% σε σχέση με πέρυσι. Υπολογίζεται ότι θα έρθουν περίπου 120.000 Κινέζοι τουρίστες στην Ελλάδα το 2016.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο (ΔΑΠΠΟΣ) στις 17:00 μμ. Παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται για μία επαγγελματική συνάντηση να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 17/05 στο email press@1353.syzefxis.gov.gr .

Επιπλέον, καλό θα ήταν αν υπάρχει πληροφοριακό/διαφημιστικό υλικό στα κινέζικα ή στα αγγλικά να το έχετε μαζί σας για να δώσετε στους ενδιαφερόμενους.

Η δράση θα έχει ιδιαίτερη προβολή στα ΜΜΕ της Κίνας, με ταυτόχρονη παρουσίαση του προορισμού.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!