Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Φιλοπρόοδος Όμιλος το Γαύριο: «Ανοιχτη επιστολή προς τους υποψήφιους Νο 2»

60414029_2142107969217945_2341145926694862848_n

Ο Σύλλογος μας στις 6/5/2019 έστειλε μία ανοιχτή επιστολή προς όλους τους υποψήφιους της Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων καταθέτοντας τα σοβαρότερα από τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και το νησί μας γενικότερα, προκειμένου να πάρουν θέση και να δεσμευτούν για τις λύσεις που προτείνουν για την αντιμετώπιση τους. 
Η επιστολή μας αυτή δεν προβλήθηκε μέχρι τώρα από τα sites στο πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης για τις επερχόμενες εκλογές, παρότι έχουν προβληθεί οι θέσεις όλων των υποψηφίων για τα θέματα που αυτοί κάθε φορά επιλέγουν.
Για τα θέματα που έχουμε αναδείξει δεν θα πάρουμε απαντήσεις – δεσμεύσεις προεκλογικά; Πως οι πολίτες θα ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου τους, βασικό συστατικό του οποίου είναι η ενημέρωση;
Η κίνηση μας αυτή δεν αποσκοπεί στο να προβάλλει κάποιον από τους υποψήφιους και δεν δεχόμαστε τις κακοήθειες ότι «η πρόεδρος συμμετέχει σε όψιμη συμμαχία με κάποιον υποψήφιο» .
Ο Σύλλογος μας δεν δεσμεύτηκε ποτέ από καμία παράταξη, πάντοτε εξέφραζε και συνέθετε τις απόψεις όλων των μελών του Δ.Σ. που προέρχονται από διάφορες παρατάξεις με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Όμως δεν κατανοούμε όσους από τους υποψήφιους έχουν εκφράσει τις απόψεις ότι δεν γνώριζαν κάποια από τα θέματα μας (θα όφειλαν ως υποψήφιοι), η τον κ. Λοτσάρη που στην ομιλία του στο Γαύριο είπε ότι για τα Σιλό δεν του έχει ζητηθεί η άποψη του εγγράφως η ότι δεν έχει υπογράψει κανένα σχετικό έγγραφο. Η επιστολή μας για τα Σιλό απευθύνεται και στον κ. Λοτσάρη.
Είναι γνωστές από καιρό και αναρτημένες σε sites οι παρεμβάσεις μας για τα θέματα που μας απασχολούν και από τότε περιμέναμε απαντήσεις.

Σεβόμαστε τους εκλεγμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και θέλουμε την συνεργασίας τους, αυτό όμως δεν μας στερεί το δικαίωμα της κριτικής για ενέργειες η παραλείψεις τους. Περιμένουμε δε ακόμα μια απάντηση τόσο ο Σύλλογος αλλά είμαστε βέβαιοι και οι κάτοικοι της περιοχής μας.

Η Πρόεδρος

Μπέττυ Κωνσταντινίδου

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!