Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Φήμες περί επερχόμενης συσκευής εικονικής πραγματικότητας από τη Google

google

Μέχρι τώρα η παρουσία της Google στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας (VR) ακούει στο όνομα Cardboard: Ένα απλό και φθηνό αξεσουάρ που επιτρέπει στον χρήστη να βιώσει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας απλά και μόνο τοποθετώντας σε αυτό το smartphone του. Ωστόσο, αυτό πιθανώς να αλλάξει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Google θα ανακοινώσει ένα νέο, standaloneAndroid σετ εικονικής πραγματικότητας στο Google I/O την επόμενη εβδομάδα.

Η πληροφορία έρχεται από τον δημοσιογράφο τεχνολογικών θεμάτων Πίτερ Ρόχας, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως θα είναι μάλλον λιγότερο ισχυρό από το Vive ή το Oculus Rift, και ότι το «Android VR» θα είναι ανεξάρτητο, δηλαδή δεν θα χρειάζεται να συνδεθεί με PC (κάτι το οποίο πιθανώς θα σημαίνει ότι δεν θα έχει τις μεγάλες δυνατότητες επεξεργασίας γραφικών άλλων συσκευών, που βασίζονται στην υπολογιστική ισχύ των desktop συστημάτων με τα οποία συνδέονται).

Ωστόσο, ο Ρόχας έγραψε πως η συσκευή θα είναι μάλλον ισχυρότερη από το Gear VR της Samsung,το οποίο έχει σημειώσει επιτυχία ως τώρα, δίνοντας προβάδισμα στην κορεατική εταιρεία (η οποία το προωθεί πολύ επιθετικά) στον συγκεκριμένο τομέα, που βρίσκεται στην ανατολή του.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!