Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Φρατζέσκος Αθανασίου: Που πήγαν τα χρήματα από τις προγραμματικές με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου;

155259022271739672

Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Φρατζέσκος Αθανασίου σε σχετική παρέμβασή του ρωτά του αρμοδίους που πήγαν τα χρήματα των σχολικών επιτροπών από τις προγραμματικές συμβάσεις Δήμου και Περιφέρειας;

Αναλυτικότερα:

Όταν το 2011 ανέλαβα τη διαχείριση της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με συσσωρευμένα προβλήματα από τις 11 επιτροπές των τέως Δήμων, δεχόμουν κριτική από τη σημερινή διοίκηση για τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων. Παρόλα τα χρέη προς προμηθευτές, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία, τα πρόστιμα που έρχονταν συνεχώς για μη υποβληθείσες δηλώσεις κατορθώσαμε τον Αύγουστο του 2014 να παραδώσουμε τη σχολική επιτροπή χωρίς εκκρεμότητες, υπάρχει και σχετική δημοσίευση το διαύγεια.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη νυν Δημοτική αρχή, παραβλέπω τις πληροφορίες που υπάρχουν για χρωστούμενα πολύ περισσότερα των εκατό χιλιάδων ευρώ, ζούμε τον τραγέλαφο του να χρειάζονται μαθητές βάρκες για να πάνε στο σχολείο τους Γαύριο και Κόρθι και κράνη για να κάνουν μάθημα όπως στο Δημοτικό της χώρας.

Απευθύνω λοιπόν επιτακτικό ερώτημα στους διοικούντες που πήγαν τα χρήματα από τις προγραμματικές με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα χρήματα διαχειρίστηκαν μόνο από τους νυν άρχοντες. Πόσο κοστίζει πια για να λυθεί το πρόβλημα στο Γυμνάσιο Γαυρίου. Πόσο χρόνο χρειάζονται για να πάρουν απόφαση για το Δημοτικό της Χώρας?

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!