Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Γ. Χατζημάρκος: “Γυμνοί απέναντι στον λαό και την ιστορία εκείνοι που είπαν ψέματα τόσο μεγάλα, που ντράπηκαν και τα ίδια τα ψέματα”

xatzim_syn (2)

“Οι αγώνες μας για προάσπιση της νησιωτικότητας, αν δεν έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, θα συνεχιστούν όχι μόνο αμείωτοι αλλά θα ενταθούν και θα σταματήσουν μόνο όταν θα έχουμε καλύψει επαρκώς τις ειδικές συνθήκες της νησιωτικής Ελλάδας”

Ενόψει της εισαγωγής των μέτρων της συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών, αύριο, Τετάρτη, στην Βουλή, κατά τις πληροφορίες σε ένα νομοσχέδιο και ένα άρθρο, o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :  

«Από τον περασμένο Φεβρουάριο η σημερινή κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου. Μια ομάδα κυβερνητικών στελεχών με επικεφαλής την Υφυπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη τάχθηκε ξεκάθαρα από την αρχή απέναντι στη νησιωτικότητα.

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες δώσαμε σκληρή μάχη. Όχι όλοι. Στην μάχη αυτή, οι νησιώτες δεν ήμασταν ενωμένοι. Λοιδορηθήκαμε από εκείνους που, παριστάνοντας τους υπερπατριώτες επιδόθηκαν σε ένα όργιο ψεύδους, συκοφαντίας  και κοροϊδίας του λαού. Όλοι αυτοί που, κατά τον Μενέλαο Λουντέμη «είπανε ψέματα τόσο μεγάλα που ντράπηκαν και τα ίδια τα ψέματα αφού δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έβγαλαν».

Όλοι αυτοί και όλοι εμείς, είμαστε σήμερα γυμνοί απέναντι στον λαό. Όλοι θα κριθούμε. Ο καθένας με την διαδρομή του, με τον αγώνα του, με την ιστορία του.

 Αύριο η συμφωνία με τους δανειστές έρχεται σε ένα νομοσχέδιο και σε ένα άρθρο στην Βουλή.

 Είναι η ώρα της ευθύνης, του ρεαλισμού και της αλήθειας. Είναι και η ώρα της περισυλλογής.

Υπερασπιστήκαμε τα νησιά και θα συνεχίσουμε να τα υπερασπιζόμαστε.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα.

Θα πράξουμε το καθήκον μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μας, κοιτάζοντας πάντα τους συμπατριώτες μας στα μάτια, με το καθαρό βλέμμα της αλήθειας

Οι αγώνες μας για προάσπιση της νησιωτικότητας, αν δεν έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, θα συνεχιστούν όχι μόνο αμείωτοι αλλά θα ενταθούν και θα σταματήσουν μόνο όταν θα έχουμε καλύψει επαρκώς τις ειδικές συνθήκες της νησιωτικής Ελλάδας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. KATAKILIOTIS

    Πρέπει να το χωνέψουμε…. ότι και να μας δώσουνε έχουμε χρεωκοπήσει…. Είναι δυνατόν ένα άψυχο σώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση να το επαναφέρεις στην ζωή;;; ΟΧΙ….!!! Είναι σκληρό το κατανοώ αλλά δυστυχώς η μόνη λύση είναι ή επιστροφή στην δραχμή ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν τους έχουμε ανάγκη… ΘΑ δυσκολευτούμε στην αρχή αλλά θα ξανασταθούμε όπως κάνουμε τόσους αιώνες οι ΕΛΛΗΝΕΣ… Αλλά τους βλέπετε;;; ΔΕΝ θέλουν να μας βγάλουν από την ΕΥΡΩΠΗ… Γιατί;;; Γιατί πολύ απλά η ΕΛΛΑΔΑ είναι η πιο πλούσια χώρα σε πολλά είδη μετάλλων και το έχει πολύ ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο!!! Στην πραγματικότητα αυτόν θέλουν….!!! Όμως η Ελλάδα έχει και ίσως το καλύτερο στρατηγικό σημείο στην Ευρώπη!!! Και αυτό θέλουν!!! Όπως καταλαβαίνουμε θέλουν απλά να μας εξαφανίσουνε και να ζούμε σαν δούλοι στην ίδια μας την Χώρα…. Όλοι βρίζετε τον Βαρουφάκη αλλά τελικά φαίνεται ότι πολέμαγε μόνος του!! Οι αλήθειες του ήταν γροθιά στο μαχαίρι…. Και αυτό δυστυχώς την σημερινή εποχή δεν αντέχεται… Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ @ΡΧΙΔΙ@!!! Ότι και να ψηφίσουν σήμερα εγώ απλά νιώθω προδομένος επειδή αυτός ο άνθρωπος που είχα εναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες για ριζική αλλαγή της Ελλάδας με πρόδωσε. Αυτός που του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Αυτός που μου υποσχόταν ένα καλύτερο αύριο… Μόνο που αυτό το αύριο από εδώ και πέρα και κάθε μέρα θα είναι ΜΑΥΡΟ. Η μόνη επιλογή και πολύ δύσκολη το ομολογώ είναι να αμπεμπλακούμε από αυτήν την Ευρώπη. Δεν κάνει για εμάς!!! Επιλογές υπάρχουν… Αλλά θέλει και ΗΓΕΤΕΣ για να είναι σε θέση να τις υλοποιήσουν… Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος και να σηκώσει αυτό το βάρος. Δύσκολο αλλά πρέπει να ελπίζουμε…. Το τελευταίο που μας έχει μείνει

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!