Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Γ. Βακόνδιος: Μια πρωτότυπη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου τηςΝ.Δ.

vakondios georgios

Μια διαφορετική δράση υλοποίησε η ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η δράση βασίσθηκε στην αρχική εισήγηση του Γιώργου Βακόνδιου για την ανάγκη παρεμβάσεων του κόμματος στην καθημερινότητα των πολιτών.

Σύμφωνα με αυτήν την εισήγηση οι κομματικές οργανώσεις πέρα από τις καθαρά πολιτικές δράσεις θα πρέπει να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που θα φέρουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες.

Με βάση αυτή τη λογική η ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου οργάνωσε την πρώτη της εκδήλωση η οποία αφορούσε τα αδέσποτα ζώα.

Πέρα του γεγονότος ότι η σωστή συμπεριφορά προς τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας, η αντιμετώπιση του προβλήματος μέσω της σωστής ενημέρωσης σχετίζεται απόλυτα με την καθαριότητα, την εικόνα και την υγεία ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές όπως η Πάρος. Στην ουσία μια τέτοια ενέργεια προάγει την ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων αλλά συμβάλλει και στην εικόνα ενός τουριστικού προορισμού.

Η ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντίπαρου υπό την καθοδήγηση της προέδρου κας Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου η οποία συνεργάσθηκε με τον Γιώργο Βακόνδιο κατάφερε να συντονίσει και να συνεργασθεί με τις δύο φιλοζωικές οργανώσεις του νησιού και επαγγελματίες επιστήμονες, ώστε να παρουσιάσει μια άρτια οργανωμένη εκπαιδευτική και πολύ χρήσιμη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Κωβαίος, η αντιδήμαρχος κα Σαρρή, ο έπαρχος κος Μπιζάς, οι του οργανωτικού της Ν.Δ. κος Πηνιώτης και κος Παρασκευόπουλος, ο συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. κος Φόρτωμας και ο κος Βακόνδιος.

Εντύπωση προκάλεσε ότι σε αυτήν την εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί νέοι οι οποίοι δεν συνήθιζαν να παρευρίσκονται σε κομματικές εκδηλώσεις.

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!