Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Γ. Βρούτσης: «Σε αποκλεισμό η νεολαία της Σερίφου από τον Αθλητισμό»

12296_877856005

Μετά από την πρωτοφανή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (α.π. 36243/28.05.2015), να προβεί στην σφράγιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου Σερίφου, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού σχετικά με το φλέγον αυτό για τη Σέριφο ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν ο Δήμαρχος Σερίφου, ο Α.Ο. Σερίφου, ο Σύνδεσμος Σεριφίων εν Αθήναις, ο Κυνηγητικός Σύλλογος Σερίφου, ο Πνευματικός, Εξωραϊστικός Οικολ/κος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κεντάρχου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σερίφου και ο Π.Ε.Φ.Ο. Σερίφου και υπογράμμισε:

«Η απόφαση αυτή, ξεπερνά κάθε λογική και εισάγει νέα ήθη στο Νομό Κυκλάδων, καθώς με μεθοδευμένες παρεμβάσεις, συνεχή προσκόμματα και αυξημένα γραφειοκρατικά εμπόδια, η νεολαία της Σερίφου στερείται το δικαίωμα στην άθληση.

Πρόκειται για μια απόφαση πρωτοφανή για τα δεδομένα του Νομού Κυκλάδων που σφραγίζει τη μοναδική αθλητική εγκατάσταση ποδοσφαίρου επάνω στο νησί και ανοίγει το δρόμο για την επ’ αόριστο διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στη Σέριφο.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των 1.000 κατοίκων του νησιού, οι οποίοι, πλέον νιώθουν έντονα την απομόνωση και την αδιαφορία της πολιτείας, που με εξωφρενικές αποφάσεις οδηγεί σε αποκλεισμό τη νεολαία της Σερίφου από τον Αθλητισμό».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!