Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Game of Thrones: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 6ο κύκλο που ξεκινάει!

exo5

Κάποτε η ημερομηνία 24/04/2016 φάνταζε πολύ μακρινή. Σε φάση «μέχρι τότε, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει…». Ο 6ος Κύκλος του Game of Thrones είχε ανακοινωθεί επίσημα μαζί με τον 5ο, στις 8 Απριλίου του 2014 – και εμείς δεν βλέπαμε την ώρα να δούμε τι θα συμβεί με τη σειρά που έγινε λατρεία!

Να λοιπόν που τα χρόνια και οι μήνες πέρασαν και το Game of Thrones – season 6 κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή! Ακολουθούν λοιπόν έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν παρακολουθήσεις το πρώτο επεισόδιο του 6ου Κύκλου:

  •  Η σειρά βασίζεται τόσο στο τέταρτο και το πέμπτο βιβλίο της σειράς “A song of ice and fire” του George R.R. Martin, όσο και το έκτο, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και θα έχει τίτλο “The winds of winter”. Μολονότι το τέταρτο και το πέμπτο βιβλίο διαδραματίζονται τις ίδιες εποχές, ακολουθούν αρκετούς διαφορετικούς χαρακτήρες.
  •  Ο John Snow είναι νεκρός, όμως μπορεί και να αναστηθεί. Αμέτρητες θεωρίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου για το πώς μπορεί να αλλάξει αυτό που όλοι είδαμε ξεκάθαρα στις οθόνες μας. Η πιο δημοφιλής, επικεντρώνεται στην ιέρεια Μελισσάνδρη, που υποτίθεται ότι έχει τη δύναμη να τον αναστήσει.
  • Στο τέλος κάθε επεισοδίου, αυτή τη φορά το δίκτυο HBO θα προβάλει το “After the Thrones”, ένα ζωντανό talk show στο οποίο οι εξελίξεις της σειράς θα συζητιούνται σαν να πρόκειται για φλέγον θέμα επικαιρότητας!
  • Το budget αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, το κόστος κάθε επεισοδίου του 6ου Κύκλου ξεπέρασε τα 10 εκατ. δολάρια, που σημαίνει ότι ολόκληρο το season κόστισε κάτι παραπάνω από 100 εκατ. δολάρια. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία, την Κροατία, την Ισλανδία και τον Καναδά!
  • Ο 6ος Κύκλος ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου, με το 10ο επεισόδιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για 7ο κύκλο.
  • Υπάρχει κάποιος που ξέρει ακριβώς τι θα συμβεί στα επερχόμενα επεισόδια – και δεν εμπλέκεται στην παραγωγή. Το όνομά του είναι Barack Obama! Όπως γράφτηκε και όπως επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι της σειρά, ο Πλανητάρχης ζήτησε να δει τα επεισόδια πριν απ’ όλους, πιθανότατα σε μια προσπάθειά του να μας δείξει πως είναι «ένας από ‘μας».

Πηγή: http://joytv.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!