Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Γεωτεχνικό Γραφείο «Αγρολύση»: Συμβουλευτική με υπευθυνότητα στους αγρότες της Άνδρου

Το Γεωτεχνικό Γραφείο Αγρολύση ΟΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 από δύο Γεωπόνους, απόφοιτους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής) με έδρα στο Νομό Αττικής.
Βασικός στόχος της ίδρυσης ήταν το κενό που υπήρχε σχετικά με την ενημέρωση των Παραγωγών του Πρωτογενούς Τομέα καθώς και η καθοδήγηση των νέων ανθρώπων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο της Αγροτικής Παραγωγής.
Αρχικά ανέπτυξε δράσεις στα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης και στη συμβουλευτική σε αγρότες ενώ στη συνέχεια πιστοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ (ΚΥΔ).
Κατά τη διάρκεια της εκπόνησης των διδακτορικών τους διατριβών γνώρισαν τον Δασολόγο MSc και Μελισσοκόμο από το Γαύριο της Άνδρου, Γιάννη Ρέρρα, υποψήφιο διδάκτορα Μελισσοκομίας, με τον οποίο μετά από συζητήσεις και από άρθρα του τοπικού τύπου κατέληξαν στην επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Άνδρο για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε ζητήματα του Αγροτικού Τομέα.
Το υποκατάστημα της Αγρολύσης στην Άνδρο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα και θα βρίσκεται στην Παραλία Γαυρίου.

Το Γεωτεχνικό Γραφείο Αγρολύση (πιστοποιημένο ΚΥΔ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ) προσφέρει υπηρεσίες Δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) 2020 και Μεταβιβάσεων Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η υποβολή ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΣΔΕ 2020

Για ακόμη μια χρονιά αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα τη σύνταξη των δηλώσεων σας.

Γνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των παραγωγών, σημαντική για εμάς είναι η άμεση επαφή με τον αγρότη και η πρόταση μας για τη βέλτιστη λύση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε τη δήλωσή σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Δημήτρης Παπαχρήστου Msc Γεωπόνος 6972140470

Γιάννης Ρέρρας Msc Δασολόγος 6979863879

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!