Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Γιάννης Καπάκης… για το Δ.Σ. της 14ης Μαΐου 2020 που δεν έγινε

Οι σύμβουλοι της παράταξης μας, όπως και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι έστειλαν αίτημα για ολιγοήμερη αναβολή του συμβουλίου με αιτιολογημένες αιτιάσεις (έλλειψη εισηγήσεων, ανυπαρξία προηγούμενης συνεννόησης, μη  συγκεκριμένη πρόταση παρέμβασης του Δ.Σ. κ.λπ.) χωρίς να πάρουν ουσιαστική απάντηση και αυτό το μαρτυρά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος μετά την αναβολή του Συμβουλίου.

Αγνοώντας, ουσιαστικά τις συγκεκριμένες αιτιάσεις, το δελτίο τύπου, περιέχει μόνο προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη στάση των απόντων δημοτικών συμβούλων. Είναι προφανές ότι το δελτίο τύπου χαρακτηρίζει τη λογική του υπογράφοντος δημάρχου κ. Λότσαρη που αντί να έχει το ρόλο του συντονιστή και του ανθρώπου που προσπαθεί να συνενώσει την ανδριώτικη κοινωνία για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κοροναιού, πράττει το εντελώς αντίθετο, λειτουργώντας απόλυτα μικροπολιτικά και διχαστικά.

Ελπίζουμε στο συμβούλιο της Δευτέρας να είναι και ο ίδιος καλύτερα προετοιμασμένος, αλλά και εμείς εφόσον προηγούμενα μας έχουν αποσταλεί οι εισηγήσεις για τα συγκεκριμένα σοβαρά θέματα και ειδικότερα α) Αποχετευτικό Υδρούσας: φάσεις και προοπτικές πραγματοποίησης του έργου με τον άλφα ή βήτα τρόπο, χρονοδιάγραμμα οριστικής υλοποίησης του, εξασφάλιση πόρων κ.λπ. και β) Επιτροπή προτάσεων ενίσχυσης επαγγελματιών:  τα οικονομικά δεδομένα, όπως διαμορφώνονται για το δήμο και τον προγραμματισμό του, τους επαγγελματίες και τους δημότες, την υγειονομική ετοιμότητα του νησιού,  την απαραίτητη οικονομική και διοικητική υποστήριξη της Πολιτείας και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων για τον περιορισμό των συνεπειών της πανδημίας.

Άλλως, όπως λέει και ο λαός, άμα δε θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ένα θέμα, φτιάχνουμε μια τριμελή επιτροπή, «από πέντε έξι άτομα», που θα φταίει για όλα, όπως έχει γίνει συχνά τελευταία και τα έχουμε καλά με όλους, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!