Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Γήπεδο 8χ8 στην Αντίπαρο

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων                       κ. Γιώργο Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου 8Χ8 του Δήμου Αντιπάρου.

Σύμφωνα με τη σύμβαση το έργο θα ολοκληρωθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών μηνών.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο προς υλοποίηση έργο για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι:

  • Κατασκευή υποδομής αποστράγγισης
  • Αποκατάσταση υφιστάμενης χωμάτινης επιφάνειας αγωνιστικού χώρου
  • Κατασκευή περίφραξης και θυρών
  • Επίστρωση γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς
  • Τοποθέτηση πάγκων αναπληρωματικών
  • Ηλεκτροφωτισμός εγκαταστάσεων

Ο κ. Λεονταρίτης αναφερόμενος στο έργο δήλωσε:

«Είναι υπέροχο να μπορούμε να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των παιδιών.

Το Νοέμβριο του 2020, ο Γιάννης, μαθητής του Δημοτικού στην Αντίπαρο ξεκίνησε έρανο για να αποκτήσουν τα παιδιά γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου έκανε αμέσως γνωστή στον Περιφερειάρχη την πρωτοβουλία του Γιάννη στέλνοντας παράλληλα την επιστολή του με αίτημα τη συνδρομή της Περιφέρειας για την κατασκευή γηπέδου.

Σήμερα, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών (μελέτη, δημοπράτηση, κλπ.), υπογράψαμε την εργολαβική σύμβαση και ο Γιάννης όπως και όλα τα παιδιά του νησιού θα έχουν                 σε επτά (7) μήνες στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο γήπεδο με χλοοτάπητα, ηλεκτροφωτισμό LED, κλπ.

Μετά, λοιπόν, την Κύθνο και την Αμοργό που για πρώτη φορά απέκτησαν γήπεδο το 2020 και η Αντίπαρος αποκτά το δικό της αθλητικό στολίδι».


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!