Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Google: Εκτός λειτουργίας το YouTube και το Gmail

Προβλήματα στη λειτουργία υπηρεσιών της Google αναφέρουν το μεσημέρι της Δευτέρας χρήστες στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες.

Οι διευθύνσεις του YouTube και του Gmail εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος, ενώ προβλήματα αναφέρονται και στη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης της Google.

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται επίσης το Play Store, το Google Maps, η διαφημιστική πλατφόρμα Google Ads και η υπηρεσία Google Analytics.

Σύμφωνα με το DownDetector, υπηρεσία που παρακολουθεί προβλήματα σύνδεσης σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους, το σφάλμα που εμφανίστηκε στις 14.00 ώρα Ελλάδας επηρεάζει χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 47.000 χρήστες έχουν αναφέρει ότι αδυνατούν να συνδεθούν στο YouTube και πάνω από 23.000 ανέφεραν αδυναμία πρόσβασης στο Gmail.

«Είμαστε ενήμεροι ότι πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα στην πρόσβαση στo YouTube -η ομάδα μας έχει ενημερωθεί και το εξετάζει» αναφέρει η YouTube στον λογαριασμό της στο Twitter. «Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα» λέει.

Πάντως το Google Workspace Status Dashboard, ένα εργαλείο που ενημερώνει για προβλήματα σε εφαρμογές της Google, δείχνει ότι όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας λειτουργούν κανονικά.

Πηγή: https://www.in.gr


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!