Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

GTA: Μύκονος & Σαντορίνη στη μπροσούρα των καλύτερων παραθαλάσσιων προορισμών για τους Άραβες

gta_117578911
Η Μύκονος και η Σαντορίνη περιλαμβάνονται σε θεματική μπροσούρα με 90 επιλεγμένα παραλιακά ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο, που προωθεί στους επαγγελματίες των αραβικών χωρών ο παγκόσμιος τουριστικός διανομέας GTA, κατά τη συμμετοχή του στη φετινή Arabian Travel Market που διοργανώθηκε από τις 4 έως τις 7 Μαϊου. 
Η συγκεκριμένη μπροσούρα «παραλιών» περιλαμβάνει 56 σελίδες, εκδίδεται για πρώτη φορά από την GTA και, μαζί με άλλες 2 νέες θεματικές μπροσούρες, περιέχει επιλογές ξενοδοχείων σε διαφορετικούς προορισμούς που είναι συμβατά με τις προσδοκίες των ταξιδιωτών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Πολλοί προορισμοί εμφανίζονται σε αυτές λόγω των πολιτιστικών τους ατραξιόν, του shopping και των εμπειριών δείπνου που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Στόχος της GTA είναι να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής στην προώθηση ξενοδοχείων, υπηρεσιών προορισμού και εμπειριών σε 36 χώρες από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας, με τις νέες μπροσούρες, τις καλύτερες επιλογές στις περιοχές Ασία – Ωκεανία -Μέση Ανατολή – Αφρική, Ευρώπη, Αμερική καθώς και τους καλύτερους παραθαλάσσιους προορισμούς στο κόσμο.

Η GTA διαθέτει δεκάδες χιλιάδες επιλογές φιλοξενίας στα site κρατήσεών της.
Πηγή: tornosnews.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!