Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας έτοιμη να συμμετάσχει σε διασυνοριακά προγράμματα

thumb_640

Συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του Χ. Κόκκινου το Δ.Σ. της αναπτυξιακής εταιρίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Κόκκινος ενημέρωσε τα μέλη για την πορεία του έργου «Ενεργείν» και τις ενέργειες που υλοποιεί σε αυτό η Αναπτυξιακή Εταιρία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναφέρθηκε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/6/2015 και θα αφορά την βράβευση των μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και έκανε αναφορά στην πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με δεδομένο ότι η Αναπτυξιακή Εταιρία της ΠΝΑ έχει την ευθύνη της οικονομικής παρακολούθησης.

Ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Σορωνιάτης ενημέρωσε ότι την ερχόμενη βδομάδα, στις 21-22/6/2015 αντιπροσωπεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας και της ΠΝΑ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει σε Διεθνές Συνέδριο προκειμένου να ενημερωθεί για τα διασυνοριακά προγράμματα της περιόδου 2014-2020 τα οποία θα διεκδικήσει προκειμένου να εισρεύσουν επιπλέον πόροι στα νησιά μας. Επίσης εγκρίθηκαν οι οικονομικές δαπάνες και προωθείται η αναδιοργάνωση της Αναπτυξιακής ώστε να ανταποκριθεί στις νέες λειτουργικές της υποχρεώσεις.

Τέλος εξετάστηκε η πορεία των προγραμμάτων που είδη συμμετέχει η Περιφέρεια αλλά και προγράμματα που έχουν κατατεθεί προτάσεις και αναμένονται αποτελέσματα (ΕΟΧ, ΚΟΙΝ.ΣΕΠ) και η ανακοίνωσή τους έχει καθυστερήσει.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!