Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η Άνδρος και το CTN καλωσορίζουν το Ισραήλ!

israel

Το CTN Andros, αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο ελπιδοφόρα κίνηση που έχει γίνει στο νησί μας τα τελευταία χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Μια ομάδα επιχειρηματιών, ένωσαν τις δυνάμεις τους,  δημιουργώντας με αυτήν την ιδιωτική πρωτοβουλία ένα δίκτυο που έχει ως στόχο την τουριστική ανάπτυξη και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Άνδρου.

Σήμερα το Andros” Cycladic Tourism Network ανακοίνωσε την εκδήλωση – πρόσκληση στις 14/12 προς όλους με παρουσία του προσκεκλημένου Sivan Samir για να γίνει μια αποτίμηση της προσπάθειας αλλά και να δώσει την δική του εικόνα. Μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια ενώ αναμένεται να ενδυναμώσει αυτή την συνεργασία, με την επίσκεψη του Sivan Samir στην Άνδρο, ο οποίος διακρίνεται στην αγορά του Ισραήλ ως προς τον εισερχόμενο τουρισμό προς την Ελλάδα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα portal.
 
Η μελέτη που έχει εκπονήσει και καταθέσει το CTN  προτείνει το νησί μας ως family friendly προορισμό, σε μία καθαρά αντιπροσωπευτική γνωριμία, μιας και Ισραηλινοί αναζητούν ανάλογες περιοχές στη χώρα μας.

Να σημειώσουμε ότι η ανταπόκριση είναι ήδη τεράστια, ιδίως για τις επίμαχες τουριστικά περιόδους, Φθινόπωρο – Άνοιξη, κάτι που δίνει ελπίδα στο το επί χρόνια ζητούμενο, την επιμήκυνση της σεζόν στην Άνδρο. 

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!