Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Η Άνδρος κινδυνεύει από τον κ. Λοτσάρη… η αντιπολίτευση με σοβαρότητα αναλαμβάνει δράση

Σε κατάσταση απόλυτου πανικού ο κος Λοτσάρης και οι επικοινωνιολόγοι του, επιτίθενται στην τελευταία ανακοίνωσή τους στους 13 συμβούλους του Δήμου Άνδρου, που πήραμε από κοινού πρωτοβουλία για το μείζον θέμα των ανεμογεννητριών.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι στα χέρια του η Άνδρος κινδυνεύει. Eίναι απόλυτη η ευθύνη της αντιπολίτευσης, που κατέχει το 62%, να αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες προς όφελος του τόπου. Καμιά σύμπραξη, παρά μόνο κοινή προσπάθεια, ώστε να περάσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για την Άνδρο αυτή η δημαρχιακή θητεία.

Το κάλεσμα του κου Λοτσάρη στους επιχειρηματίες των αιολικών πάρκων, ξεπέρασε κάθε όριο, τη στιγμή που κάτοικοι άλλων νησιών αλλά και ορεινών δήμων κάνουν δυναμικές προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τον επερχόμενο κίνδυνο. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Ανδριώτες, που μας εμπιστεύτηκαν, να αναλάβουμε πρωτοβουλία και φυσικά δίπλα μας τους χρειαζόμαστε όλους, ανεξαιρέτως.

Είναι γνωστό τι έγινε σε εκείνη τη συνάντηση, η οποία αποτελεί μοναδικό ρεκόρ ανοησίας, σε μια χρονική στιγμή, εντελώς ακατάλληλη για το συμφέρον της Άνδρου.

Ακόμα στην ανακοίνωσή τους και στην προσπάθειά του δημάρχου να ανακατέψει τα θέματα επανέφερε τις γνωστές γελοιότητες επί των οικονομικών που παρέλαβε: Κύριε Λοτσάρη, με τέτοια χρέη που περιγράφετε, πείτε μας :

1. Πώς καταφέρατε μέσα σε 4 μήνες να κατασπαταλήσετε 700.000 ευρώ σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ;;; Που τα βρήκατε;;; μήπως σας τα εξασφάλισε η δική μας θητεία;;;

2. Πόσα χρήματα βρήκατε στο ταμείο του Δήμου στις 31 Αυγούστου που σας τον παραδώσαμε;;; μήπως βρήκατε 2.500.000 ευρώ με τακτικά 1.000.000 ευρώ;;;

3. Πόσες παραλαβές έργων και μάλιστα χρηματοδοτημένων που κάνετε αυτούς τους μήνες είναι έργα της δικής μας θητείας;;; Να σας πούμε εμείς: Όλες οι παραλαβές έργων, αλλά και άλλων που έρχονται, ακόμα και μηχανημάτων είναι έργα της δικής μας θητείας. Πολύ καλά διαβάσατε, παραλαβές μηχανημάτων και συγκεκριμένα τριών (3) εκσκαφέων τύπου JCB και ενός (1) BOBCUT (μικρού φορτωτή), είναι μηχανήματα που εξασφαλίσαμε για το δήμο επί δικής μας θητείας.

Να δούμε αν και αυτό θα θελήσετε να το καπελώσετε στη προσπάθειά σας να ξεγελάσετε τους πολίτες για την αδράνειά σας. Η μέχρι τώρα στάση και δράση του κυρίου Λοτσάρη είτε ως Επάρχου, είτε ως υποψηφίου Δημάρχου, είτε ως Δημάρχου, οι απίθανες συμμαχίες, οι εξοργιστικές-αχαρακτήριστες ανακοινώσεις, που δεν έχουν προηγούμενο, των «όψιμων» συμμάχων του στο παρά 1 των εκλογών, τα μετεκλογικά ανταλλάγματα, δεν εξασφαλίζουν σε καμιά περίπτωση το ηθικό ανάστημα στον κο Λοτσάρη, να κουνάει το δάκτυλο στην Αντιπολίτευση, επειδή πράττει τα προβλεπόμενα και οφειλόμενα.

Η Άνδρος αυτή τη στιγμή κινδυνεύει από τον κύριο Λοτσάρη και η αντιπολίτευση, παραμερίζοντας τις διαφορές της, με ωριμότητα και σοβαρότητα αναλαμβάνει δράση.

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Αντ. ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ

    Η Άνδρος αυτή την στιγμή κινδυνεύει να καταστρέψει τελείως το φυσικό της κάλλος για συμφέροντα εξωτερικά και ανόητα !! Καθώς παρακολουθώ παντού έχουν ενστάσεις με την χρήση μη ανακυκλούμενων υλικών και πολύ φοβάμαι ότι η Ελλάδα θα γίνει η χώρα που θα δεχθεί όλον αυτόν το πεπαλαιωμένο εξοπλισμό ! Θέλει μεγάλη προσοχή . Από ότι κατάλαβα όλοι δέχτηκαν την αναίδεια και τον τραμπουκισμό των «επενδυτών» στην πρώτη συνάντηση που έγινε στο Γαύριο !! Θα δείτε και την συνέχεια εάν δεν ενωθούν όλες οι Κυκλάδες !!

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!