Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Η Άνδρος, μοναδικός Ελληνικός προορισμός στη λίστα των New York Times για το 2021!

Το καλύτερο «ποδαρικό» επεφύλαξε το 2021, για την Άνδρο. Το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων καταλαμβάνει μία από τις 52 πολύτιμες θέσεις της πρόσφατης ανάρπαστης λίστας των New York Times σχετικά με τα προτεινόμενα μέρη που μπορεί κανείς να αγαπήσει το 2021 https://www.nytimes.com/interactive/2021/travel/places-to-visit-vacation.html?searchResultPosition=2_.

Με τίτλο «η φιλοξενία είναι στην καρδιά του νησιού», η εμπνευσμένη αναγνώστρια και συντάκτρια του άρθρου για την Άνδρο  κυρία Maria Dal Pan κάνει μία «κατάθεση ψυχής» και συγκινεί αποκαλύπτοντας το έντονο συναισθηματικό «δέσιμο» με τον προορισμό, ενώ καταλήγει πως η Άνδρος δεν έπαψε να διατηρεί την αυθεντικότητα της στο πέρασμα των δεκαετιών. 

Η λίστα έχει ειδική βαρύτητα καθώς διαμορφώθηκε μετά από αξιολόγηση 2.000 προτάσεων από αναγνώστες του «κολοσσού» της διεθνούς ενημέρωσης New York Times, που προσεγγίζει πάνω από 150 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως. «Η σπουδαία αυτή διάκριση έχει διπλή αξία και σημασία, εάν ληφθεί υπόψη πως η Άνδρος είναι ο μοναδικός Ελληνικός προορισμός που φιλοξενεί η λίστα και πως το κριτήριο επιλογής ήταν να ξεχωρίσουν όσα μέρη ανά τον κόσμο κατόρθωσαν να εμπνεύσουν, να ικανοποιήσουν και να χαλαρώσουν τους ταξιδιώτες, υπό τις δυσμενείς συνθήκες του προηγούμενου έτους.

Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική δημιουργό του άρθρου, όλους τους φίλους μας  για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους φορείς που συμβάλλουν καθημερινά στην προβολή της Ελλάδας, όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και το Γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κ. Νίκος Μουστάκας. Σημειώνεται πως η Άνδρος καταλαμβάνει την 25η μεταξύ 52 θέσεων, ανάμεσα σε προορισμούς από χώρες όπως Ουαλία, Ινδία, Ιράν, Κολομβία, Αίγυπτο, Ισπανία,  Κόστα Ρίκα, Σενεγάλη, Αγγλία,  Μαρόκο, Ισλανδία, Ιορδανία, Κίνα, Σκοτία, Μεξικό, ΗΠΑ, Μπουρκίνα Φάσο, Παραγουάη,  Λίβανο, Ρωσία, Ρουμανία, Αυστραλία, Περού, Πακιστάν, Νορβηγία, Καναδά, Καραϊβική,  Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία, Βιετνάμ, Κιργιστάν, Νότια Αφρική και Φινλανδία. 


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!