Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Η Άνδρος στη World Travel Market London 2015

xWorld-Travel-Market-800x500_c.jpg.pagespeed.ic.E5KRZ51Wba

Σε μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, την WorldTravelMarketLondon 2015, παίρνει μέρος ο Δήμος Άνδρου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο ExcelLondon και άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Η Άνδρος, όπως και όλα τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας, η οποία ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια κατά την 1η ημέρα της έκθεσης καθώς για πρώτη φορά η γνωστή πυραμίδα της εισόδου του εκθεσιακού κέντρου Excel ήταν ηλεκτρονικά ντυμένη με τη νέα ταυτότητα της Περιφέρειας.

Στην έκθεση παίρνουν μέρος περισσότεροι από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες και, σύμφωνα με τους διοργανωτές, φιλοξενεί πάνω από 50.000 επαγγελματίες, εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, κρατικούς φορείς και δημοσιογράφους. Τις πρώτες δυο ημέρες η έκθεση έχει αποκλειστικά χαρακτήρα B2Bκαι δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι εμπορικοί επισκέπτες. Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, η είσοδος είναι ελεύθεροι για όλους όσοι επιθυμούν να την επισκεφθούν.

Στο περίπτερο της Άνδρου γίνεται προσπάθεια να προβληθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόσφατη πιστοποίηση των πεζοπορικών διαδρομών, καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει διαρκώς αυξανόμενο ρεύμα Άγγλων επισκεπτών προς την Άνδρο, μέσω του ταξιδιωτικού οργανισμού RamblersUK.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι το EU1170.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της Περιφέρειας στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/100003136056746/videos/836337693147425

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!