Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Η ανεπάρκεια δεν κρύβεται με φιέστες και κουβέντες πεζοδρομίου

Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας, στην  πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο περιφερειάρχης.

Με  όρους πεζοδρομίου κατέβασε πολύ το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στην προσπάθεια του, να εκμηδενίσει όσους θεωρεί αντιπάλους του και στην προκειμένη περίπτωση τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου.

Έκοψε έτσι κάθε νήμα που θα μπορούσε να τον συνδέσει με την πολιτική και κυρίως την υγιή πολιτική, που ακόμη  και μέσα από αντιπαραθέσεις οδηγεί σε αποτέλεσμα για τον τόπο.

Συμπεριφέρεται   αλαζονικά και αγνοεί επιδεικτικά ακόμη και αυτούς που έχουν γνώση επί της πανδημίας δηλαδή τους γιατρούς και ιδίως εκείνους που είναι μέλη της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου.

Αγνοεί και στοχοποιεί, κάθε φορά που υπάρχει υψηλού επιπέδου πρόταση και τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου.

Είναι φανερό πως έχει συμπλέγματα συμπεριφέρεται  αλαζονικά και επιτίθεται ιδιαίτερα σε όσους διαθέτουν πτυχίο σχολής ΑΕΙ. Ο ίδιος  όμως τι πτυχίο διαθέτει;

Όλα  αυτά γίνονται για να μην φανεί  η πλήρης αποτυχία και κυρίως η ανεπάρκεια της περιφερειακής αρχής στη διαχείριση των θεμάτων που καίνε τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πόσες μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ωφελήθηκαν από τη ΝΗΣΙΔΑ;

Αυτό δεν συνιστά επιτυχία αλλά παταγώδη αποτυχία. Θέλει να δείξει στον κόσμο, πως είναι παντογνώστης και στην οικονομία και στο marketing και στον τουρισμό και παντού. Όμως από το φαίνεσθε, στην πολιτική μετράει το αποτέλεσμα . Και στην προκειμένη περίπτωση είτε δεν υπάρχει ή είναι το χείριστο.

Επίσης συνεχίζει να παρουσιάζει ως άθλο το έργο κατασκευής της γέφυρας στο Μάκαρη ενώ έγινε  απλά το αυτονόητο.

Θα θυμίσουμε για άλλη μια φορά γιατί η περιφερειακή αρχή έχει και επιλεκτική μνήμη τα έγγραφα των Τεχνικών Υπηρεσιών που δημοσίευσε  το www. Zougla.gr για την επικινδυνότητα της γέφυρας και οδήγησε στην εντολή απαγόρευσης διέλευσης βαρέων οχημάτων από την υποδομή.

Η αποτυχία  και στο θέμα των εμβολιασμών δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ακριβή καμπάνια ενημέρωσης εκ των υστέρων.

Ούτε με ακριβές φιέστες και πανηγύρια ούτε και με κουβέντες του  πεζοδρομίου μπορεί να κρυφτεί πλέον η ανεπάρκεια  και η πλήρης αποτυχία σας και αυτό είναι τις πάσι φανερό…


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!