Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Η εκπαιδευτική παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» στη Σαντορίνη

θεατρική-παράσταση-στην-Σαντορίνη-αφίσσα

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην εκπαιδευτική παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» της θεατρικής ομάδας «Χιλιοδέντρι». Η παράσταση  πραγματοποιείται στα πλαίσια των παρεμβάσεων, που υλοποιεί το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», με στόχο την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο και την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση σε ζητήματα ασφαλούς πλοήγησης σε μαθητές των Κυκλάδων. Η συγκεκριμένη παράσταση, που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, είναι εγκεκριμένη από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «SAFERINTERNET.GR» και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η παράσταση θα χρηματοδοτηθεί από το Κέντρο Πρόληψης και η παρακολούθησή της θα είναι δωρεάν για τους μαθητές.

Στην Σαντορίνη οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαΐου, το πρωί, στον Κινηματογράφο Villagio στο Καμάρι και απευθύνονται στους μαθητές της Ε και Στ Τάξης Δημοτικού.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ομιλία στην κοινότητα με θέμα: «Γονείς και παιδιά στην εποχή της τεχνολογίας: Δυνατότητες και Περιορισμοί», το  απόγευμα της Τρίτης στις 18.30,  στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», τηλ: 22810- 85149  (υπ’ όψιν κας Σωτηρίου).

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!