Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η έκθεση Andros Artisans 2020 με τίτλο «Postcards from 2020s»

Το πολιτιστικό δίκτυο τέχνης και εκπαίδευσης ARTISAN Art.Is.A.Need σας προσκαλεί στην έκθεση Andros Artisans 2020 με τίτλο «Postcards from 2020s»
Στην είσοδο της Χώρας και 50μ. δεξιά μετά τα ΕΛΤΑ, στο Artisan Lab, ένα Artisan Spot με ένα πανό 2,50 μέτρων πάνω σε ένα πίνακα ανακοινώσεων, φιλοξενεί τυπωμένες τις 37 συμμετοχές από μικρούς και μεγάλους μαθητές και φίλους του εργαστηρίου μας. 
Πρόκειται για 37 μικρά εργάκια με μηνυματάκια, ζωγραφισμένα και γραμμένα πάνω σε καρτποστάλ, που τυπώθηκαν για να μεταφέρουν έτσι, ένα αποχαιρετιστήριο ζωγραφικό αντίο στον παρελθοντικό μας εαυτό για το έτος 2020 και ένα απόφθεγμα γνώσης και ελπίδας στον μελλοντικό μας εαυτό, για όλα τα επόμενα έτη … Φωτός!
Εξαφανίζουμε λοιπόν κάθε τι άρρωστο από τη ζωή μας και προχωράμε κρατώντας το τρόπαιο της νίκης και της πνευματικής σοφίας ως μοναδικό αληθινό φως στο δρόμο μας!
Συνεπως, αφού δεν μπορούσαμε να σας καλέσουμε σε κλειστό χώρο για να σας παρουσιάσουμε τα έργα μας σας προσκαλούμε να επιλέξετε μετακίνηση 6 και να κάνετε μια βολτα στην τέχνη της αφήγησης και της δημιουργίας αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα.
Η έκθεση ξεκίνησε Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια ένα μήνα.
Εμείς σας ευχόμαστε να έχετε θάρρος και πίστη να αλλάξετε ότι άρρωστο και παρασιτικό κλέβει τη ζωή σας, δύναμη και ευρηματική προσαρμοστική ευφυΐα για να ζήσετε με αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε και σοφία και διαύγεια να καταλαβαίνετε πάντα τη διαφορά!
 
Αυτα και Φτου Ξελευθερία σε όλους.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!