Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Η έλλειψη σήμανσης στην Άνδρο ταλαιπωρεί τους επισκέπτες…

DSCN6114

Πηγή φωτογραφίας: http://androslivadia.blogspot.com

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγω το σοβαρό ζήτημα για την ανεπαρκέστατη σήμανση στο νησί μας. 

Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκα στην παραλία του Φελλού και ένα ζευγάρι που ήρθε για τριήμερο στην Άνδρο με πλησίασε και με ρώτησε πως θα πάει σε άλλο σημείο, αρκετά κοντά. Κουβεντιάζοντας λοιπόν, κατάλαβα πως οι άνθρωποι τυχαία βρέθηκαν στην συγκεκριμένη παραλία. Νωρίτερα χάθηκαν, είχαν βρεθεί στην Πισωλιμιώνα, είχαν πάρει λάθος δρόμο για τις Μερμηγκιές, ευτυχώς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, γύρισαν πίσω και κατέληξαν στο Φελλο.

«Πολύ ταλαιπωρία. Το νησί είναι πανέμορφο, αλλά κάτι πρέπει να κάνετε με τις ταμπέλες.», μου παραπονέθηκαν και δεν είχαν κι άδικο, οπότε δεν μπορούσα να πω τίποτα για να δικαιολογηθώ.

Τα ίδια μου παραπονιούνται πολλοί. Έλληνες και ξένοι.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και μία άλλη «παρατήρηση» που μου έκανε πριν μερικές ημέρες, η Δικαστική Αντιπρόσωπος που βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα Μακροταντάλου.

«Όλα τα καλά έχετε. Υπέροχο νησί, υπέροχες παραλίες, υπέροχοι άνθρωποι, αλλά οι δρόμοι είναι πολύ επικίνδυνοι ειδικά για όποιον δεν τους ξέρει. Βάλτε κολονάκια. Ξέρω ότι λεφτά δεν υπάρχουν, λύσεις όμως μπορούν να βρεθούν αν θέλετε». Η συγκεκριμένη κυρία έκανε τρία τέταρτα να κατέβει στο Γαύριο από τον Σιδόντα, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, από κούραση και φόβο πήγαινε τόσο σιγά, που όσο καλά και αν πέρασε μαζί μας στο χωριό, αυτό που θυμάται δύο εβδομάδες μετά που επικοινωνήσαμε ξανά, είναι αυτό!

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, μιας και έχουμε γυρίσει σελίδα στην Άνδρο, καλό θα είναι οι εκλεγμένοι να κοιτάξουν λίγο και αυτά τα θέματα. Είναι πραγματικά κρίμα, οι επισκέπτες να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις για το νησί και να χαλάει το όμορφο αυτό κλίμα, η έλλειψη σήμανσης και φυσικά η επικινδυνότητα των δρόμων που χωρίς τα κολονάκια για να βλέπουν οι οδηγοί… που πάνε το βράδυ, η κατάσταση γίνεται τρομακτική. 

Αντριάνα Μπόθου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!