Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Η επίσκεψη της Σχολής Καραϊσκάκη στην Άνδρο

img_5190

Ένα υπέροχο διήμερο πέρασαν στο όμορφο νησί της Άνδρου τα παιδιά της Σχολής Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές Γιώργο Βαϊτση και Μπάμπη Χάϊτα ταξίδεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Άνδρο όπου έδωσαν  φιλικά παιχνίδια με ομάδες της τοπικής Σχολής μας στα γήπεδα της Χώρας και του Μπατσίου και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν  τις ομορφιές του νησιού. 

Η αποστολή της Σχολής Καραϊσκάκη φωτογραφήθηκε και μπροστά από το μνημείο του Αφανή Ναύτη ενώ επισκέφτηκε το Ναυτικό Μουσείο και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου εκεί όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν με τα σχολεία τους.  

Είναι η δεύτερη φορά όπου Κεντρική Σχολή ταξιδεύει στο νησί της Άνδρου και η κα Λυδία Κριμιτζά, μέλος του επιτελείου της Σχολής, ευχαρίστησε την Υπεύθυνηση της Σχολής Άνδρου κα Ευαγγελία Παρλιάρου για την σπουδαία φιλοξενεία της! Τα μέλη της αποστολής επέστρεψαν με το χαμόγελο από την Άνδρο στην Ραφήνα την Κυριακή και υποσχέθηκαν να επαναλαβάνουν αυτό το όμορφο ταξίδις γνώσης και διασκέδασης. 

Πηγή: http://www.olympiacos.org

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!