Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Η επιστήμη σου λέει με ποιους άντρες πρέπει να κάνεις παιδί

PicMonkey-Collage16

Ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός JohnWaters μπορεί να μην είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στη χώρα μας -είχε κάνει το Hairspray του 1988- αλλά σίγουρα ξέρουμε την ατάκα που είχε γράψει για το ντοκιμαντέρ “ThisFilthy World”: «Εάν πας στο σπίτι κάποιου και δεν έχει βιβλία, μην κοιμηθείς μαζί του». Οι άντρες που εκτός από γοητευτικοί είναι και έξυπνοι, έχουν ενδιαφέροντα και μπορούν να μας ερεθίσουν το μυαλό, είναι δυσεύρετοι, αλλά παραμένουν οι πιο σέξι άντρες που έχουμε γνωρίσει.

Ακόμα κι αν είναι κοντοί, έχουν στραβή μύτη ή δεν έχουν μαλλιά μπορούν να τραβήξουν την προσοχή και τον θαυμασμό των γυναικών, γιατί έχουν να προσφέρουν πολλά. Και πλέον -σύμφωνα με τους επιστήμονες- έχουμε ακόμα έναν λόγο για να θέλουμε να τους γνωρίσουμε και -γιατί όχι- να τους παντρευτούμε. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Telegraph, οι άντρες με υψηλό IQ έχουν το πιο υγιές σπέρμα*, το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικοί για να γίνουν… οι μπαμπάδες των παιδιών μας.

Κι αν έχεις ήδη γνωρίσει έναν από αυτούς και έχετε αποφασίσει να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, μην ξεχνάς πως το Predictor είναι ο πιο αξιόπιστος σύμβουλός και έμπιστος “συνεργάτης” σας. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει η αβεβαιότητα πρόγνωσης της εγκυμοσύνης κι έτσι με την ολοκληρωμένη σειρά του Predictor, η οποία είναι οικονομικά προσιτή και η απολύτως έμπιστη λύση, θα ενημερωθείς με ακρίβεια για τα πάντα. Η πλήρης σειρά Predictor περιλαμβάνει τεστ εγκυμοσύνης και τεστ ωορρηξίας ώστε να μάθεις ποιες είναι οι γόνιμες μέρες σου και να γνωρίζεις πότε έχεις ωορρηξία.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πια, για να αναγνωρίσεις τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης, αφούμε το Predictor μπορείς να ανιχνεύσεις την εγκυμοσύνη από την 1η μέρα της αναμενόμενης περιόδου. Επιπλέον, αν θέλεις να είσαι ακόμη πιο σίγουρη για τις μέρες της ωορρηξίας σου, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα Predictor ωορρηξίας, που θα σε ενημερώσει λεπτομερώς.

Κι επειδή ένας άντρας που δεν έχει βιβλία… θεωρείται σύμφωνα με τον Waters λιγότερο κατάλληλος για να γίνει μπαμπάς, μπορείς εκτός από το Predictor να προμηθευτείς και με πολλά βιβλία που θα σας βοηθήσουν να μάθετε όσο περισσότερα γίνεται για την εγκυμοσύνη, την μητρότητα και την πατρότητα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσετε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!